Janni Hussi ja Joel Harkimo vitsailivat yhteneväisistä asuistaan: "Aloitettiin yhteiset tuulipuvut -harrastus vähän omalla tyylillä"

4:09
Janni Hussi ja Joel Harkimo kertoivat kuulumisiaan Urheilugaalassa

Näyttäviin smaragdinvihreisiin asuihin sonnustautuneet Janni Hussi ja Joel Harkimo lukeutuivat jälleen Urheilugaalan kuvatuimpiin pariskuntiin.

Bisnesmies Joel Harkimo ja juontaja-liikunta-alan yrittäjä Janni Hussi saapuivat yhdessä torstaina 16. tammikuuta järjestettyyn Urheilugaalaan

Pari asteli vuosi sitten Urheilugaalassa ensimmäistä kertaa julkisuuteen pariskuntana. Hussi ja Harkimo kertoivat MTV Uutiset Liven haastattelussa muistelevansa viimevuotista gaalaa lämmöllä.

– Meidät otettiin oikein hyvin vastaan, Hussi muisteli.

Näyttävä pari oli myös tänä vuonna gaalaillan kuvatuimmista pariskunnista. Hussi ja Harkimo luottivat yhteiseen väriteemaan: molemmat olivat sonnustautuneet smaragdinvihreään.

– Aloitettiin yhteiset tuulipuvut -harrastus vähän omalla tyylillä, Hussi vitsaili, mutta sanoi myös, että myös somessa nähtävä kujeilu on pitänyt parisuhteen kipinää hyvin yllä.

Idea yhteneväisiin asuihin lähti siitä, että Hussi oli valinnut itselleen gaalaan varten vihreän mekon.

– Ajattelin, että jos löytyy jotain, joka on edes vähän samaa maailmaa, mutta löytyikin ihan täysin matchaava, Harkimo kertoi.

Hussi aloitti viime viikonloppuna uudessa pestissä radio suomipopin viikonloppuaamujen juontajana.

– Jännitti ensimmäinen viikonloppu niin paljon, ettei meinannut sanotuksi saada, mutta onneksi ääni kulki, sanoi Hussi, jolla on kokemusta myös urheilutoimittajan työstä Kouvolan Sanomista.

Harkimo sanoi tukevansa puolisoaan uudella uralla.

– Kyllähän se eka lähetys oli pakko kuunnella! Olin jopa yllättynyt, että se meni niin hyvin! hän kehui puolisoaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja