Janne Kataja hometalosta: Taistelu puudutti

Janne Katajan hometalo purettiin toukokuussa Harjakaisen & Piisisen hometalkoiden kuvauksissa ja mies toivoo, että hometaloon liittyvät asiat ovat viimeinkin menneisyydessä.

Janne Katajan hometaloa puidaan Harjakaisen & Piisisen talkoot -ohjelman viimeisessä jaksossa ja ohjelman kotisivuilla seurataan samaan aikaan 8-osaista ekstrakatsausta talonpurun kulisseista. Mukana menossa häärii Aku Hirviniemen sketsihahmo Timo Harjakainen.

Kataja toivoo jättävänsä hometalon nyt kokonaan taakseen. Hän haluaa keskittyä tulevaisuudessa keikkailuun ja radio- ja tv-työhön.

– Kyllä olisi kiva, että tämän jälkeen, kun talo on purettu, ammatilliset asiat olisivat esillä sen sijaan, että puhuttaisiin vain hometalostani.

– Vähän puuduttavalta tämä taistelu on tuntunut, koska en ole varmaan kolmeen vuoteen antanut mistään muusta aiheesta haastattelua, vaikka olen ollut mukana tv-tuotannoissa, joita olisin voinut promota.



HARJAKAISEN & PIISISEN TALKOOTlauantaisin kello 17.15. Muista katsoa myös erikoiskatsaus Katajan hometaloon ohjelman kotisivuilla heti jakson jälkeen!

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat