Janetin albumi sai ristiriitaisen vastaanoton

Super Bowlin puoliajalla televisiokatsojia hätkähdyttäneen Janet Jacksonin uusi albumi Damita Jo julkaistiin tiistaina. Albumi on saanut hyvin erilaisia arvosteluja. The New York Post pitää Damita Jota vaisuna. Sen mielestä levy on arka mutta viettelevä popalbumi. Sanomalehti USA Today sen sijaan sanoo, että Jackson esittelee uudella levyllä seksi- ja rakkausfantasioitaan.

Jackson on pitänyt matalaa profiilia siitä lähtien, kun hänen Super Bowlin puoliajalla laulamansa duetto Justin Timberlaken kanssa päättyi hänen toisen rintansa paljastumiseen. Super Bowlin jälkeen Jackson esiintyi ensimmäisen kerran televisiossa David Lettermanin haastattelemana. Televisiokanava CBS tosin leikkasi pois haastattelusta joitain Jacksonin kommentteja, kuten puuskahduksen "Oh Jesus" Lettermanin kysellessä Super Bowlin tapahtumista.

Jackson esiintyy myös muissa keskusteluohjelmissa mainostaessaan uutta albumiaan, jota on pidetty hänen suurena paluunaan. Monet ovat kuitenkin kyseenalaistaneet Jacksonin menestyksen. Kaksi Super Bowlin jälkeen albumilta julkaistua singleä ovat menestyneet vain kohtalaisesti. MTV ei ole vieläkään esittänyt Jacksonin uutta videota. Televisiokanava sanoo, ettei Jacksonin levy-yhtiö ole vielä toimittanut videota esitettäväksi.

Lue myös:

    Uusimmat