James Bond -tähti vihjasi toiveensa seuraavasta 007-agentista: "Hän on riittävän hullu"

MTV Uutiset haastatteli James Bond -tähti Daniel Craigia Spectre-elokuvan tiimoilta.

George Lazenbyn mukaan Liam Hemsworth olisi oikea henkilö tähdittämään James Bondia.

Huhut uudesta James Bond -näyttelijästä ovat kiihtyneet jatkuvasti, kun agenttisaagan viimeisin näyttelijä Daniel Craig ilmoitti, ettei tähditä enää tulevia Bond-elokuvia.

Vuoden 1969 James Bond -elokuvassa päätähteä näyttelleellä George Lazenbyllä on kuitenkin ehdotus tulevasta 007-agentista. Hän uskoo, että Miley Cyruksen ex-miehenäkin tunnettu näyttelijä Liam Hemsworth olisi tarpeeksi taitava ottaakseen roolin omakseen.

83-vuotias Lazenby totesi, että Hemsworth on "riittävän hullu, tarpeeksi ylimielinen, itsevarma ja kunnianhimoinen ottaakseen roolin". Hemsworth on myös australialaissyntyinen, jolloin hänen Kansainyhteisöön ulottuvat juurensa olisivat hyvä lisä Iso-Britanniaan sijoittuvaa roolia ajatellen. 

Vuonna 1969 julkaistu Hänen majesteettinsa salaisessa palveluksessa -elokuva jäi Lazenbyn ainoaksi filmatisoinniksi James Bondina, sillä näyttelijä ajautui riitoihin elokuvan ohjaajan Peter Huntin kanssa. Sittemmin Lazenby on kertonut, että hänelle tarjottiin sopimusta toiseenkin elokuvaan, mutta näyttelijä itse ei pitänyt Bondia tuolloin enää ajan hengelle sopivana. 

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja