Jackson ja Timberlake Grammy-gaalassa

Janet Jackson ja Justin Timberlake esiintyvät sunnuntaina Grammy-seremoniassa suunnitelmien mukaisesti, vaikka heidän paljastava esiintymisensä Super Bowlin väliajalla onkin aiheuttanut paljon kohua. Jackson jakaa palkintoja ja Timberlake esiintyy seremoniassa. CBS ilmoittaa kuitenkin, että se lähettää seremonian pidemmällä viiveellä, jotta sen sensoreilla on aikaa poistaa lähetyksestä sopimaton kielenkäyttö tai käyttäytyminen.

Super Bowlin väliaikaohjelman sekä Madonnan ja Britney Spearsin suudelman lähettäneen MTV:n toimitusjohtaja Tom Festo sanoo, että Jackson oli järjestänyt paljon mainetta saaneen tempauksen, jossa Timberlake poisti toisen puolen hänen nahkatopistaan.

Recording Academy tekee kaikkensa, jotta se saisi toteutettua koko perheelle sopivan suoran lähetyksen, jossa taiteilija saa olla oma itsensä. Recording Academy on varma, että Super Bowlin puoliajasta tullaan vitsailemaan Grammy-seremoniassa.

Ennen Super Bowlia Recording Academyn suurimpana huolena oli musiikin lataaminen laittomasti verkosta. Levyteollisuus syyttää tätä CD-myynnin laskusta viimeisten kolmen vuoden aikana. Recording Academy aikoo Grammy-seremoniassa informoida nuoria kuluttajia musiikin laittoman levityksen vaaroista ja ansoista.

Lue myös:

    Uusimmat