Itävaltalaislehti: Sebastian Vettel allekirjoittaa sopimuksen Spassa

Spekulaatiot F1-kuljettaja Sebastian Vettelin tulevaisuudesta ovat käyneet kuumina siitä lähtien, kun Ferrari ilmoitti toukokuussa, ettei saksalainen jatka tallissa. Nyt itävaltalainen Kronen Zeitung tietää kertoa, että saksalainen allekirjoittaa sopimuksen kahden viikon kuluttua.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Espanjan GP suorana 14.-16.8.
Su: Espanjan GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Vettelin nimi on yhdistetty kevään ja kesän aikana lukuisiin F1-talleihin. Onpa väläytelty myös mahdollisuutta, että nelinkertainen maailmanmestari vetäytyisi sarjasta joko pysyvästi tai välivuotta viettämään.

Yllä olevalla videolla C Moren F1-asiantuntijat käyvät läpi Vettelin tilannetta ja kertaavat tämän uran kohokohtia.

Viime aikoina vahvin huhu on vienyt Vetteliä Racing Point -talliin, joka kilpailee ensi kaudesta lähtien Aston Martin -nimisenä. Alkujaan Vettelin uumoiltiin ottavan tallissa meksikolaisen Sergio Perezin paikan, mutta viime aikoina on arvailtu, että myös Lance Strollin paikka voisi olla Vettelin tähtäimessä. Jälkimmäisestä vaihtoehdosta mielenkiintoisen tekee se, että Stroll on tallin omistajan Lawrence Strollin poika.

Nyt Vettelin tilanteeseen on tulossa vahvistus. Itävaltalaislehti Kronen Zeitung uutisoi lähteisiinsä perustuen Vettelin tekevän monivuotisen sopimuksen Aston Martinin kanssa. Lehden tietojen mukaan sopimus on tarkoitus allekirjoittaa Belgian Span osakilpailun yhteydessä elokuun viimeisenä viikonloppuna.

Räikkönen Ferrarille?

Samalla, kun arviot Vettelin ajopaikasta kaudella 2021 käyvät kuumina, liikkuu saksalaisen tämän kauden suunnitelmista erilaisia arvioita. Surkeasti kauden Ferrarilla avannut Vettel on ollut selvästi turhautunut autonsa suorituskykyyn ja omiin suorituksiinsa. Samalla tunnelma tallin sisällä on kiristynyt, mikä on kuulunut tiimin radiokeskusteluissa ja haastatteluissa.

Joka tapauksessa myös Vettelin mahdollisista korvaajaehdokkaista on jo uutisoitu. Auto Bild -lehti nosti lauantaina esiin myös Kimi Räikkösen nimen. Lehden mukaan Räikkönen tai Nico Hülkenberg olisivat ehdolla korvaamaan Vettel Ferrarilla, jos tämän kausi jäisi tyngäksi.





Lue myös:

    Uusimmat