Ferrari-pomolta maireita kommentteja Sebastian Vettelistä – tyrmäsi saksalaista koskevat huhut

Ferrarin ja nelinkertaisen maailmanmestarin Sebastian Vettelin välit ovat olleet koetuksella alkukauden aikana. Surkeasti rämpineen tallin tähtikuljettaja on ollut kilpailuissa jatkuvissa ongelmissa ja on antanut turhautumisensa kuulua. Saksalaisen on jopa huhuttu jättävän Ferrarin kesken kauden. Tallipäällikkö Mattia Binotto vakuutttaa kaiken kuitenkin olevan kunnossa.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Espanjan GP suorana 14.-16.8.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55, 2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Espanjan GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Ferrari ilmoitti jo toukokuussa, ettei se uusi Vettelin sopimusta ensi kaudelle. Tallin ja etenkin Vettelin kausi on alkanut surkeasti, mikä on ollut omiaan nostamaan esiin jännitteitä osapuolten välille. Tilanne kärjistyi viime viikonloppuna Silverstonessa jo niin pahaksi, että kuljettajan ja tallin sananvaihto päätyi julkisuuteen.

Ferrarin tallipäällikkö Mattia Binotto kuitenkin vähättelee osapuolten kinastelua. 

– Hän on lahjakas kuljettaja, tiedämme hänen potentiaalinsa, Binotto sanoi Sky Sportsin mukaan.

– Hänen kanssaaan ei ole mitään jännitteitä, hän on osa perhettä.

Binotton mukaan Vettelin mahdollinen lähtö tallista kesken kauden ei pidä paikkaansa.

– Siinä ei ole mitään perää. Sille ei ole mitään syytä.

Osapuolten välillä ei Binotton mukaan ole kitkaa.

– Hän käyttäytyy hyvin ja mielestäni mekin käyttäydymme hyvin. Kunnioitamme häntä suuresti, joten tuemme häntä, eikä ole mitään syytä edes harkita sellaista muutosta.

Myös Vettel on jo ehtinyt vähätellä osapuolten välistä kitkaa. Vettel tyrmäsi aiemmin huhut siitä, että olisi siirtymässä pois Ferrarilta etuajassa.

Ferrarin vauhti on ollut täysin kateissa alkukauden viidessä kilpailussa. Charles Leclerc on onnistunut jopa nousemaan palkintokorokkeelle surkealla Ferrarillaan ja kerännyt 45 MM-pistettä, mutta Vettelin kausi on ollut täyttä rämpimistä.

Saksalainen on kerännyt viidessä kisassa ainoastaan kymmenen MM-pistettä. Talli pyrkii kiihkeästi löytämään ratkaisuja kehnoon vauhtiin. Viimeisimpänä Vettelin auton kori vaihdettiin viikonlopun Barcelonan kilpailua varten.

– Teimme vaihdon, koska hänen autonsa korissa oli pieni halkeama. En usko, että se oli hänen kisaongelmiensa takana, mutta olemme nyt korjanneet senkin ongelman, Binotto sanoi.

– Mutta ainakin hän on nyt rentoutuneempi.

Lue myös:

    Uusimmat