Mainos

It-miljonäärille sakkoja vaimon pahoinpitelystä

It-miljonääri i Jyrki Salminen tuomittiin 1200 euron sakkoihin raskaana olleen vaimonsa pahoinpitelystä. Salminen kiisti syyllistyneensä pahoinpitelyyn.

Espoolainen it-miljonääri Jyrki Salminen, 41, on tuomittu sakkoihin Nilsiän käräjäoikeudessa. Tuomio tuli pahoinpitelystä, johon hän syyllistyi uudenvuodenpäivänä Nilsiän Tahkovuorella Pohjois-Savossa. Käräjäoikeus tuomitsi miehelle 80 päiväsakkoa, josta kertyy maksettavaa 1200 euroa.

Pahoinpitely sattui Salmisen lomahuoneistossa. Mies potkaisi syytteen mukaan vaimoaan alavatsaan ja reiteen sekä löi kädellä päähän. Vaimon korvasta puhkesi tärykalvo, ja hän sai pahoinpitelystä suuria mustelmia. Nainen oli tapahtumahetkellä raskaana. Mies kiisti syyllistyneensä pahoinpitelyyn.

Vaimo ei vaatinut miehelleen rangaistusta, eikä naisella ollut myöskään vahingonkorvausvaatimuksia. Molemmat olivat hyvin vaitonaisia tapahtumien kulusta, kun asiaa käsiteltiin oikeudessa.

Kihlakunnansyyttäjä Reijo Rapo vaati miehelle 3-6 kuukauden ehdollista vankeusrangaistusta ja oheissakkoja. Käräjäoikeus katsoi, että sakko on riittävä rangaistus miehelle. Laamanni Mikko Päivisen mukaan sakkojen määräytymisen lähtökohtana ovat tulot.

Oikeudessa Salminen ilmoitti tämän vuoden nettotuloikseen 1000 euroa kuukaudessa. Varallisuus lisäsi miehen yhden päiväsakon suuruutta kuudella eurolla.

Viime vuonna hänen verotettava tulonsa oli vajaat 11 000 euroa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.