Isoäiti sai kuulla parantuneensa syövästä – 10 minuutin kuluttua aviomies kertoi lisää hyviä uutisia: ”Menin sanattomaksi”

1:08
Videolla suomalaiset lottovoittajat kertovat vinkkejä toisille voittajille.

55-vuotias brittiläinen isoäiti sai ensin kuulla parantuneensa syövästä. Sitten hänen miehensä tuli kotiin töistä ja kertoi, että he olivat voittaneet lotossa miljoona puntaa. Naista kohdanneista onnellisista uutisista kertoo muun muassa Metro-lehti.

Ison-Britannian Etelä-Walesissa asuva Lynne Price, 55, sai kuulla samana päivänä kaksi upeaa uutista: ensinnäkin hänelle lähetetyssä kirjeessä kerrottiin, että hän oli parantunut syövästä. 10 minuuttia myöhemmin hänen aviomiehensä David, 53, tuli kotiin töistä ja kertoi, että he olivat voittaneet lotossa miljoona puntaa, noin 1,17 miljoonaa euroa.

– En voi kertoa teille, mitä sanoin, sillä se oli liian törkeää. Mutta olin shokissa, kolmen lapsen äiti ja yhden isoäiti Lynne kertoi Metro-sivustolle.

– Vapisin ja menin täysin sanattomaksi. Sellaista ei tapahdu koskaan.

Aviomieskin riemuitsee

Pariskunta oli lotonnut vuosia. David oli ostanut pari lottokuponkia aiemmin, kun oli käynyt ostamassa maitoa heidän lähikaupastaan. Myöhemmin hän oli tarkistanut Euromillions Millionare Maker -arvonnan kupongit töissä. Toisesta oli tullut kahdeksan puntaa ja toisesta miljoona.

– Menin kotiin kertomaan uutiset Lynnelle, mutta hänelläkin oli suuria uutisia, David kertoo.

– Hänen parantumisestaan kertonut viesti on minulle arvokkaampi kuin miljoona puntaa.

Lynnella todettiin rintasyöpä vuonna 2015. Hänellä oli syöpähoitoihin liittyvä viimeinen tarkastus lokakuussa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Voittorahoilla Mount Everestille ja Kiinaan

Pariskunta aikoo käydä töissä normaalisti voittopotista huolimatta. Rahalle löytyy kuitenkin käyttöä.

Voittorahoilla kiipeilyä harrastava David aikoo toteuttaa ensi vuonna unelmansa kolmen viikon Mount Everest Base Camp -vaelluksesta. David ja Lynne suunnittelevat myös matkaa Kiinaan, sillä se on ollut pitkään heidän haaveenaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja