Korviaan myöten veloissa oleva yksinhuoltajaäiti kokeili ratkaista ongelmiaan lottoamalla – mieletön onnenpotku!

1:08
Videolla kerrotaan, millaisia neuvoja lottovoittajat antaisivat muille suomalaisille.

Etelä-Afrikassa asuva yksinhuoltajaäiti voitti lotossa 4,8 miljoonan euron arvoisen pääpotin, kertovat paikalliset uutiskanavat.

The Citizen -uutissivuston mukaan onnekas nainen oli hukkumassa velkoihin. Kotiapulaisena työskentelevä yksinhuoltajaäiti, perheensä ainoa elättäjä, oli ostanut lottokupongin huoltoasemalta.

Sen sijaan, että nimettömäksi jäävä nainen olisi antanut koneen arpoa numeronsa, hän kirjasi kuponkiin käsin omat onnennumeronsa.

Lottoyritys Ithuban mukaan yksinhuoltajaäiti oli lottoarvontaa edeltävänä yönä laittanut arpakuponkinsa ystävältään saaman Raamatun väliin ja rukoillut Jumalalta merkkiä, että hänen ongelmansa olisivat pian ohi.

Työnantaja kertoi jättipotista

Kun arvonta oli suoritettu, yksinhuoltajaäiti luuli ensin pärjänneensä melko hyvin arvaamalla neljä numeroa oikein. Sekin sai velkaisen naisen iloiseksi.

Naisen kertoessa onnenpotkustaan työnantajalleen, tämä huomautti, että itse asiassa nainen oli voittanut loton pääpotin: 70,8 miljoonaa randia. Summa vastaa noin 4,8 miljoonaa euroa.

Ithuba kertoo nyt auttavansa yhdessä yössä ryysyistä rikkauksiin noussutta yksinhuoltajaäitiä toipumaan shokista. Lottoyritys tarjoaa naiselle neuvoja suuren rahasumman käyttämiseen.

Lähteet: The Citizen, News24

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja