Ronnie oli menossa kemoterapiaan viimeistä kertaa – matkalla onni potkaisi vielä toisen kerran: "Näin kaikki ne nollat ja jäädyin"

1:36
Videolla lottovoittajat kertovat, että voitosta ei välttämättä seuraa pelkkää iloa.

Viimeiseen kemoterapiakertaansa matkalla ollut suolistosyöpää sairastanut mies osti arvan ja huomasi voittaneensa 200 000 dollaria, kertoo CNN.

Yhdysvaltalainen NC Education Lottery -järjestö kertoo, että suolistosyövästä parantunut mies oli menossa viimeiseen kemoterapiakertaansa ja tuli raaputtaneeksi arvasta 200 000 dollaria, noin 180 200 euroa.

Kolmas arpa toi voiton kotiin

Matkalla sairaalaan Pohjois-Carolinan Pink Hillissä asuva Ronnie Foster oli ostanut ensin yhden dollarin raaputusarvan ja voittanut viisi dollaria. Viime hetkellä hän päätti ostaa tuolla vitosella vielä kaksi muuta arpaa.

Ensimmäisestä hän ei voittanut mitään. Toinen toikin sitten oikean jymy-yllätyksen: Ronnie raaputti arvan ja huomasi voittaneensa 200 000 dollaria.

– Näin kaikki ne nollat ja jäädyin, Ronnie kertoo lottotoimistolle.

– En uskonut sitä, ennen kuin annoin kupongin myyjälle skannattavaksi.

Kun Ronnieta neuvottiin menemään hakemaan voittonsa lotto-organisaation toimistolta, hän alkoi täristä. Tilanne tuntui epätodelliselta.

– Olin ollut onnellinen jo siitä, että minulla oli edessä viimeinen kemoterapiakerta, Ronnie kertoi.

– Lottovoitto teki päivästä vieläkin paremman.

Osa hoitokuluihin, osa tulevaisuutta varten

Ronniella oli sairausvakuutus, mutta se ei kattanut kaikkia hoitokuluja. Niinpä rahat tulivat erittäin sopivaan aikaan. Loput hän aikoo säästää tulevaisuutta varten.

CNN kertoo, että verojen jälkeen Ronnielle jäi käteen 141 501 dollaria. Hän lunasti voittonsa perjantaina.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja