Isänpäivän parhaat lahjaideat – katso hauskat ideat!

Isänpäivää vietetään jälleen viikon päästä sunnuntaina. Mitäpä jos tänä vuonna antaisit isukille partaveden sijaan aineettoman lahjan ja yhteistä aikaa perheen tai kavereiden kesken? Kokosimme yhteen parhaat ideat.

Eikö isäsi tarvitse mitään? Jos perinteiset sukat, suklaa ja partavesi tuntuvat tylsältä vaihtoehdolta, valitse yllätys joka miellyttää varmasti.

Isukin täydellinen päivä

Aloita lahjan pohdinta miettimällä, mitä isäsi tekee mieluiten? Viihtyykö hän luonnon keskellä vai nauttiiko sittenkin hyvistä elokuvista? Onnistuneen lahjan ei tarvitse olla suuri ja maksaa paljon – viettäisittekö vaikka koko päivän yhdessä sohvalla herkkuja syöden ja isän suosikkielokuvia katsellen?

Poikien saunailta

Vaikka isä varmasti arvostaa perheen yhteistä aikaa, haluaa hän silloin tällöin myös nähdä kavereitaan. Koska yhteistä aikaa on usein vaikea järjestää, toimi miehesi tai isäsi selän takana: Kutsu hänen ystävänsä teille saunomaan, hommaa hyvää juomaa ja ruokaa paikan päälle ja anna miesten viettää ilta kaverusten kesken.

Perhe on paras

Yhteinen puuhastelu on myös hyvä lahjaidea, sillä harva meistä viettää läheistensä kanssa tarpeeksi aikaa.

Millaisesta ruoasta isäsi pitää? Varaa pöytä hänen suosikkiravintolastaan tai laita hänelle ruokaa itse. Ennen ruokailua voitte tehdä jotain hauskaa - menkää elokuviin, käykää keilaamassa tai suunnatkaa vaikkapa pitkälle kävelylle.

Hyvä lahjaidea on myös hoitaa tiskit viikon ajan, olla vastuussa lumitöistä ensi talvena tai pestä auto kerrankin kunnolla. Voit tehdä vaikkapa listan erilaisista askareista, joita voit tehdä isäsi puolesta, tai asioista joita voitte tehdä yhdessä.

Muista, että rahanmeno ei ole tärkeintä - isäsi varmasti arvostaa eniten sitä että näytät välittäväsi hänestä, yhdessä viettämäänne aikaa ja oman perheen vankkumatonta huomiota.

Omaa aikaa ja hemmottelua

Kauneussalongeissa on nykyään hoitoja tarjolla myös miehille. Jos isäsi vierastaa ajatusta kynsi- tai jalkahoidosta, voit varata hänelle vaikkapa rentouttavan hieronnan tai kuumakivi-hoidon.

Elämyslahjaksi voi valita myös uuden, yhteisen harrastuksen: Veisitkö isän laskettelemaan, pallopeliin tai vaikkapa mönkijäsafarille?

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja