Isä pöyristyi: Päiväkoti aloitti lukuvuoden vähäpukeisella tankotanssiesityksellä

2:15

Kiinalaispäiväkodin lukuvuoden aloitusohjelma jätti amerikkalaiselle isälle paljon toivomisen varaa.

Katso yllä olevalta suomalaisen ammattilaisen ohjeet tankotanssiin!

Amerikkalainen toimittaja Michael Standaert järkyttyi, kun hän vei pienet lapsensa lukuvuoden ensimmäisenä päivänä Kiinassa päiväkotiin. Xinshashuin päiväkoti Shenzenissa, Etelä-Kiinassa toivotti pienet lapset takaisin tankotanssiesitysten kera.

– Ennen kuin lapsemme pääsivät kesänviettoon päiväkodista, heillä oli 10 päivää sotilaallisia "aktiviteetteja" ja konekiväärien esittelyitä sekä kranaatinheittimiä ovella, Standaert twiittaa ja jatkaa:

– Nyt rehtori toivottaa heidät tervetulleeksi takaisin strippitankotanssilla lipputangossa, jonka päässä on Kiinan kansantasavallan lippu. Hän on seonnut.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Twitterissä jo tuhansia katselukertoja saaneilla vidoilla tankotanssijat tanssivat varsin vähäpukeisesti.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Kansainvälistä ja hyvää liikuntaa" vai todella sopimatonta?

Standaertin mielestä tankotanssiminen ei ole 3–6-vuotiaille lapsille sopivaa katseltavaa. Rehtori taas perusteli asiaa miehen vaimolle ennen puhelun katkaisua sanomalla, että tankotanssi on "kansainvälistä ja hyvää liikuntaa".

Isä oli myös järkyttynyt siitä, että päiväkotiin oli jaettu mainoksia tankotanssikoulusta. Mies uskoo, että tankotanssikoulu on maksanut rehtorille mainosten laittamisesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Standaertin jakamilla videoilla myös näkyy, kuinka jotkut lapsista kopioivat tanssijoiden liikkeitä. 9gag-sivuston mukaan lapsille oli myös tarjolla tankoja, joilla he saattoivat kokeilla tanssia.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tutkinta aloitettu

Standaertin mukaan he yrittävät nyt saada lapsensa pois päiväkodista ja rahansa takaisin.

Business Insiderin mukaan Kiinan sosiaalisessa mediassa levisivät myös videot burleskiesityksestä. Ne poistettiin kuitenkin nopeasti.

Päiväkotia pyörittävän yhtiön edustaja pahoittelee kohua ja sanoo, että tarkoituksena oli ainoastaan esitellä lapsille erilaisia lajeja. Tankotanssia ei kuitenkaan opeteta päiväkodissa.

Paikallinen viranomainen on aloittanut tapauksesta selvityksen.

Lähteet: Twitter, Business Insider

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja