Mikä moka! Some räjähti sanomalehden kiusallisesta painovirheestä – "Julia Roberts tulee olemaan mielissään"

Julia Roberts muuntautuu huumeongelmaisen teinin äidiksi 1:39
Julia Roberts muuntautuu huumeongelmaisen teinin äidiksi elokuvassa Ben is back

Yhdysvaltalaislehden ikävä painovirhe muutti Julia Robertsin haastattelun sävyn aivan toiselle tolalle. 

Lauantaina 8. joulukuuta yhdysvaltalainen The Post-Journal -sanomalehti julkaisi näyttelijä Julia Robertsin haastattelun, jossa hän kertoo rooleistaan elokuvassa Ben is Back sekä Homecoming-sarjassa.

Kun lehti tuli ulos painosta, sen otsikkoon oli livahtanut ikävä painovirhe. Englanninkielinen otsikko oli muotoutunut sanoihin Julia Roberts finds life and her holes get better with age (suom. Julia Robertsin mukaan elämä ja hänen reikänsä paranevat iän myötä). 

"Holes"-sanan sijaan otsikossa olisi kuulunut lehden myöhemmin tekemän oikaisun mukaan lukea "roles". Holes tarkoittaa tosiaan englanniksi reikiä, kun roles-sanalla tarkoitetaan näyttelijänrooleja. Näin ollen yhden kirjaimen lipsahtaminen vääräksi muutti otsikon merkitystä jokseenkin huvittavalla tavalla. 

Painovirhe on saanut aikaan erittäin paljon riemastuneita reaktioita ympäri sosiaalista mediaa. Muun muassa useat Twitterin käyttäjät ovat jakaneet huvittuneisuutensa tapauksesta omilla tileillään. 

– En voi uskoa tätä otsikkoa paikallislehdessämme... Julia Roberts tulee olemaan mielissään saadessaan tietää reikiensä tulevan paremmiksi iän myötä, eräs käyttäjä kirjoittaa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Odotan innolla omien reikieni paremmaksi tulemista iän myötä. Olkaa hyvä, toinen kommentoi. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– "Älä koskaan sanele otsikkoa puhelimessa", kolmas neuvoo. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Julia Roberts ei toistaiseksi ole itse kommentoinut tapausta. Twitter on kuitenkin tehnyt sen melko hyvin hänen puolestaan. 

– Mainetta, mammonaa, palkintoja, kollegojesi arvostusta JA jopa alinomaan kohentuvia reikiä? Julia Roberts on todella siunattu, eräs kommentoija summaa. 

Lue myös:

    Uusimmat