Äiti järkyttyi: 3-vuotias joi olutta koulun tapahtumassa – taustalla inhimillinen virhe

Amerikkalaisäiti todisti, kuinka toinen äiti antoi 3-vuotiaan tyttärensä juoda olutta koulun tapahtumassa. Tarkempi viranomaisselvitys osoitti, että kyseessä oli inhimillinen virhe, kertoo Yahoo Lifestyle.

Kahden lapsen äiti Ayesha Wheeler, 23, sai hieraista silmiään kaksi kertaa maanantaiaamuna Charlottessa J.H. Gunn Elementary School -päiväkodin palkintojenjakotilaisuudessa.

Äiti oli tullut paikalle katsomaan, kuinka hänen 5-vuotias poikansa saisi palkinnon, kun hän huomasi pienen tytön kävelevän ympäri oluttölkki kädessä.

– Istuin lähellä huoneen takaosaa aamukymmenen maissa, kun kuulin tölkin aukaisun äänen. Katselin ympärilleni, ja olin järkyttynyt, Wheeler kertoo Yahoo Lifestyle -sivustolle.

Katso alla olevalta videolta keskustelua alkoholin vaikutuksista nuorten aivoihin! (Artikkeli jatkuu videon alla.)

6:14

Kuvatodisteita Facebookiin

Wheeler kertoo nähneensä, kuinka nainen antoi vasta-avatun oluttölkin noin 3-vuotiaalle tytölle, joka alkoi sitten juoda siitä.

Todisteeksi tapahtuneesta hän otti myös kuvia, jotka jakoi Facebookiin. Kuvissa näkyy, kuinka oletettavasti kolmivuotiaan äiti ja tämä istuvat sinitölkkinen Bud Light -olut vieressään, ja äiti jopa ottaa tyttärestä kuvia tölkki kädessä.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ilmoitus kouluun ja poliisille

Wheelerin mukaan muutkin vanhemmat katsoivat tapahtunutta, mutta kukaan ei tehnyt mitään. Hän kuitenkin päätti puuttua asiaan, ja kertoi koulun hallintojohtajalle asiasta.

Wheelerin mukaan johtaja kävi sanomassa äidille, ettei lapsi voinut juoda olutta koulun tiloissa, jonka jälkeen nainen oli laittanut tölkin kassiinsa ja kävellyt pois.

Wheeler kävi tekemässä myös ilmoituksen asiasta paikalliselle poliisille. Tapauksen seurauksena hän siirsi oman poikansa toiseen päiväkotiin.

Inhimillinen virhe

Charlotte-Mecklenburgin poliisijaostosta kerrotaan Yahoo Lifestylelle, että poliisi on selvittänyt asiaa ja päätynyt siihen, että kyseessä oli virhe.

– Poliisi on tutkinut tämän tapauksen ja päättänyt, että vanhemmat tahattomasti toivat alkoholijuoman kouluun ajatellen, että se oli Pepsiä, joka tulee samanvärisessä tölkissä, poliisista kerrotaan.

Tytön perhettä vastaan ei olla nostettu syytteitä. Myös J.H. Gunn Elementary Schoolin mukaan tilanne oli selkeä virhe ja tapaus on loppuun käsitelty eikä perheelle tule jatkotoimenpiteitä.

Lähteet: Yahoo Lifestyle, Facebook 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja