Mainos

iPhone 4:n Retina-näyttöjen mukaan eksyi myös "rätinänäyttöjä"?

Tänään myyntiin tuleen Applen uuden iPhone 4:n toimituksissa kerrotaan olleen viallisia Retina-näyttöjä. Apple on mainoksissaan kehunut uutta näyttöään ja korostanut mm. sen tarkkuutta.

Epävirallisessa Apple-blogissa (The Unofficial Apple Weblog - TUAW) kerrotaan, että useiden käyttäjäkommenttien mukaan uudessa Retina-näytössä näkyy omituisia värillisiä läiskiä. Läiskät näkyvät lähellä näytön alareunaa. Kommenttien mukaan alareunassa näkyy noin paidan napin kokoisia osia, jotka vääristävät värejä oranssiksi, ruskeaksi ja keltaiseksi.

Blogisivuilla pohditaan, että virheellisen tuotteen vaihtamiseen saattaa vierähtää tovi, sillä iPhone 4:n kysyntä on parhaillaan valtava. Apple aloitti uutuustuotteensa myynnin virallisesti tänään Yhdysvalloissa, Ranskassa, Saksassa, Britanniassa ja Japanissa. Macworld kertoo sivuillaan, että Tokiossa sadat ihmiset jonottivat aamulla saadakseen uutuustuotteen ensimmäisten joukossa omakseen.

Näytön viasta on keskustelu käynnissä myös Applen omilla tukisivuilla. Erään kommentin mukaan vika ei ollut helposti havaittavissa, mutta kun sen huomaa, se tuntuu häiritsevältä. Kaikki viat eivät tunnu rajoittuvan näytön alareunaan. Muutamissa kommentissa todetaan, että läiskiä näkyy myös näytön yläreunassa.

MacRumors.com sivustolla puolestaan kerrotaan uuden iPhonen signaaliongelmista. Kun viallisen puhelimen vasen alareuna on kämmentä vasten se menettää yhteyden kenttään ja puhelu katkeaa. Sivustolla on video, jossa vikaa havainnollistetaan. Voit katsoa videon tästä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.