Intiassa uusi joukkoraiskaus - mukana bussin kuljettajakin

Intiassa on taas joukkoraiskattu bussissa matkustanut. Poliisin mukaan miesjoukko raiskasi 29-vuotiaan naisen Amritsarissa Intian pohjoisosassa.

Kuusi miestä on pidätetty ja yhtä etsitään edelleen raiskauksesta epäiltynä.

29-vuotias nainen nousi linja-autoon toissapäivänä matkustaakseen appivanhempiensa luo. Bussissa nainen ryöstettiin ja kuljetettiin sen jälkeen väkivalloin moottoripyörällä tuntemattomaan taloon lähelle Amritsarin kaupunkia.

Siellä kuljettajan ja lipuntarkastajan seuraan liittyi viisi miestä, ja poliisin mukaan kaikki seitsemän raiskasivat naisen. Miehet pitivät naista vankinaan koko yön, minkä jälkeen yksi epäillyistä jätti hänet eilisaamuna appivanhempien talon lähelle.

Naisen vammoista ei vielä ole tietoa.

Paikallispoliitikko Partap Singh Bajwa Intiaa hallitsevasta Kongressipuolueesta syytti poliisia siitä, ettei se tarkasta busseja tarpeeksi hyvin.

Vastaavanlainen joukkoraiskaus tapahtui Intian Delhissä viime kuussa. Nuori nainen kuoli raiskauksessa ja pahoinpitelyssä saamiinsa vammoihin. Nainen oli liikkeellä miesystävänsä kanssa, joka joutui myös pahoinpidellyksi. Tapahtuma aiheutti maanlaajuisia mielenosoituksia. Syytettyjen oikeudenkäynti on kesken.

(MTV3 - STT - AFP)

Lue myös:

    Uusimmat