Mainos

Ilpo Kaikkonen

Ikä: 21 vuotta
Asuinpaikka: Synnyin Nastolassa. Nykyisin asun Helsingissä, koska aloin opiskella kulttuurituottajaksi. Vaikka aion viihtyä Helsingissä nyt pidempään, niin usein viikonloppuisin veri vetää takaisin maalle. Mies voi lähteä Nastolasta, mutta Nastola ei miehestä.
Ammatti: Opiskelija
Perhe: Äiti, isä ja veli. Asun kahden kollikissan kanssa.

Kerro esikuvistasi:
Minulla on musiikillisia esikuvia varmasti kymmeniä – jos ei satoja. Eri esikuvia arvostan aina eri taitojen/piirteiden mukaan. Mike Patton ja Dio ovat mielettömiä laulajia, Jim Morrisonilla ja Robert Plantilla on imago, esiintyminen ja niin edelleen. Hyviä biisintekijöitä arvostan myös. Musiikilliset esikuvani ovat suurimmaksi osaksi jo kirkkomaalla pötköllään.

Miksi lähdit mukaan Idolsiin?
Ensimmäinen levy, jonka ostin omilla rahoillani oli ensimmäisellä luokalla Offspringin Ixnay on the Hombre. Se kolisi pieneen mieheen kuin kirous ja siitä syystä se joutuikin vähäksi aikaa mustalle listalle ja pannaan vanhempien toimesta. Myöhemmin ehkä viidennellä luokalla löysin Black Sabbathin ja siitä alkoi kehittyä oma musiikillinen makuni.

Aiempina vuosina olin pitkään miettinyt osallistuvani Idolsiin, mutta ajattelin, että formaatti ei ole mua varten. Tällä kertaa koelauluja edeltävänä iltana olin viettämässä koulun pikkujouluja ja siinä sopivassa laitamyötäisessä aivot nyrjähtivät ja päätin, että huomenna mennään laulamaan Idolsiin! Onneksi tulin, sillä nastaa on ollut ja toivottavasti saan nautiskella tästä meiningistä hamaan loppuun saakka.

Kerro musiikkitaustastasi:
Aloitin musiikin harrastamisen rumpuja paukuttamalla ja neljännellä luokalla oli jo pakko saada kellariin oma setti. Siinä sivussa tuli sitten lauleskeltua ja tehtyä ensimmäisiä omia sävellyksiä jollain vanhalla romulla Casiolla. Tällä meiningillä mentiin yläasteen loppuun, jolloin pääsin Lahteen Tiirismaan musalukioon. Viihdyin koulussa, mutta en liiemmin oppitunneilla, vaan koulukavereiden kanssa pommisuojassa ryskäämässä.

Samoihin aikoihin pääsin nastolalaisten kavereiden bändiin vetämään vokaaleja ja siinä pestissä olin aina vuoteen 2010 saakka. Se bändi oli mulle kuin toinen koti, mutta musiikki mitä tehtiin ei vain tuntunut siltä mitä haluan vetää.

Lukioaika oli mulle musiikillisen kehittymisen kulta-aikaa, ja esiintyminenkin tuli varmemmaksi bändin kanssa keikkaillessa ja näyttelemällä eri harrasteryhmissä. Viime keväänä perustimme uuden yhtyeen, joka on saanut juuri yhdeksän biisiä nauhoitettua ja miksausten pitäisi olla valmiina huhtikuun lopulla.

Minkälaista musiikkia haluat esittää:
Tavoitteenani on päästä esittämään omia biisejä, joissa on rokkimeininkiä ja ne ovat mielikuvituksella ja huolella sävellettyjä. Ehdottomasti livebändin kanssa. Mitä enemmän porukkaa, sen nastempaa.

Motto:
Uskon jollain tasolla karmaan eli yritän kohdella muita niin kuin haluan itseäni kohdeltavan.

Ilpon kilpailunumero on 11

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja