Ilkka Kanerva suhdekohusta Iltalehdelle: Voimat loppuvat

Kansanedustaja Ilkka Kanerva kiistää Iltalehdelle hänen ja brasilialaisen naisen salasuhteen.

Toukokuussa Kanerva vaihtoi kihloja pitkään rinnalla viihtyneen Elina Kiikon kanssa, mutta tuoreimman 7 päivää -lehden mukaan Elina ei olekaan Kanervan ainoa nainen.

Lehden haastattelema Valeria-niminen kaunotar kertoo pariskunnan tavanneen ensimmäisen kerran vuonna 2002, mutta suhteen syvenneen vuotta myöhemmin keväällä 2003. Yhdeksän vuoden suhteen aikana Kanerva ja 34-vuotias Valeria ovat tavanneet lukuisia kertoja, mutta vakavaa suhdetta Kanervaa 29 vuotta nuorempi Valeria ei tunnetun poliitikon kanssa halua.

Iltalehdelle Kanerva kiistää suhteen ja sanoo olevansa jutusta syvästi järkyttynyt.

– Tuntuu, että nyt meinaa voimat loppua. Varsinkin, kun minulla on tässä elämäntilanteessa nyt murhetta ihan oman itsenikin kanssa, Kanerva sanoo Iltalehdessä.

Kanerva kihlautui toukokuussa pitkäaikaisen elämänkumppaninsa kanssa.

– Tuntuu kohtuuttomalta, että minun ja Elinan elämää mustataan tällä tavalla. Olemme eläneet Elinan kanssa nyt erittäin hyvää vaihetta ja suunnitelleet yhteistä tulevaisuutta. Ja nyt sitten tapahtuu tällaista, kansanedustaja lisää.

Aikaisemminkin useissa kohuissa ryvettynyt Kanerva ei lähde kommentoimaan 7 päivää -lehdessä julkaistun jutun yksityiskohtia.

– Tässä on niin paljon pötyä mukana, että en lähde kommentoimaan yksityiskohtia millään tavalla, Kanerva napauttaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat