Ilari Filppulalta kirosanaryöppy lyödyille TPS-joukkuetovereille – dokumenttiryhmä rämpivän suurseuran ytimessä

Alisuorittanut TPS taistelee pudotuspelipaikasta – C Moren dokumenttiryhmä seurasi SM-liigan suurseuraa läheltä 0:57
Alisuorittanut TPS taistelee pudotuspelipaikasta – C Moren dokumenttiryhmä seurasi SM-liigan suurseuraa läheltä. Ilari Filppula jakoi kritiikkiä 0-5-tappioon päättyneen KooKoo-ottelun jälkeen 5. helmikuuta.

Isoja henkilöstömuutoksia tehneen Turun Palloseuran kausi jääkiekon SM-liigassa on ollut äärimmäisen vaikea. C Moren dokumenttiryhmä seurasi rämpivää, pudotuspelipaikasta taistelevaa suurseuraa läheltä.  

Kolmiosaisen dokumenttisarjan ensimmäinen näytös huipentuu helmikuun alun KooKoo- ja HIFK-vieraspeleihin.

Kouvolassa TPS saa hurjan ryöpytyksen, kun SM-liigan yllättäjä takoo taululle 5-0-voittolukemat.  

– Ylivoima etunenässä ihan v***n kuraa. Huominen aikaa valmistautua, vielä yksi tärkeä peli (ennen viikon taukoa), kokenut hyökkääjä Ilari Filppula lataa joukkuetovereilleen kopissa ottelun jälkeen. 

– Mietitään, mistä me taistelimme itsemme tänne, jostain ihan viimeiseltä sijalta. Olimme jo pisteen päässä. Nyt ei voi puhaltaa, kun olemme niin lähellä, varakapteeni jatkaa viestiään kirosanaryöpyn kera. 

Kyseisen KooKoo-ottelun jälkeen TPS on kerännyt 11 pistettä kahdeksasta ottelusta. Se on yhdeksän pinnan päästä viimeisellä pudotuspelipaikalla olevasta KalPasta, jolla on jäljellä vielä neljä ottelua. TPS pelaa runkosarjassa vielä viidesti.

Ilari Filppulan purkaus on katsottavissa pääkuvan videolla. TPS valossa ja varjossa -dokumenttisarjaa voi katsoa cmore.fi-suoratoistopalvelussa. Toinen osa julkaistaan 9. maaliskuuta ja kolmas 16. maaliskuuta.  

Lue myös:

    Uusimmat