Pekka Virta sivalsi Liigaa: ”Tärkein asia on, että kuka myy eniten nakkipiirakkaa ja kaljaa”

Viime aikoina SM-liigassa kovassa liidossa ollut Rauman Lukko koki keskiviikon kierroksella selvän tappion Kouvolan KooKoolle. Taisto päättyi kotijoukkue KooKoon hyväksi 6-3. Pelin jälkeen Lukon päävalmentaja Pekka Virta antoi palaa epäoikeudenmukaisuudesta, jota hänen joukkonsa kokivat.

Lukko pelasi tiistaina kovan taiston HPK:ta vastaan Hämeenlinnassa. Sieltä Lukko matkasi keskellä yötä Kouvolaan, jossa keskiviikkona ohjelmassa oli kierroksen kärkiottelu.

Samaan aikaan KooKoo sai valmistautua taistoon kotimaisemissa.

– Kyllä mää ihmettelen, tässä melkein 800 peliä olleena, että eikö tästä valtakunnasta löydy yhtään semmoista ihmistä, joka osaa tehdä sellaisen sarjaohjelman, mikä palvelisi vähän urheilua? Toki, tärkein asia on se, että kuka myy eniten nakkipiirakkaa ja kaljaa. Tuo kun menee kaiken keskiössä, niin tämmöistä tapahtuu, Lukon päävalmentaja Virta murisi.

Virran mukaan hänen joukkonsa olivat turhautuneita keskiviikon ottelussa. Tämä taas johti muutamiin kyseenalaisiin tapahtumiin.

Keskiviikon taistossa nähtiin muun muassa kaksi polvitaklausta. Toinen näistä tuli Lukon hyökkääjältä Sebastian Revolta ja toinen KooKoo-puolustajalta Martin Bergeriltä.

– Toivottavasti ei nyt mikään kurinpito intoile, että saadaan pidettyä nämä meidän hyvät pelaajat pelissä. Koska ei tässä nyt mitään suurempia loukkaantumisia tapahtunut, Virta toivoi.

Voiton myötä KooKoo nousi sarjassa neljänneksi ohi Ilveksen. Kouvolalaisseuran ero Lukkoon on nyt neljä pistettä.

Lue myös:

    Uusimmat