Iiro Pakarinen HIFK-sankarina, Derek Barach syöttökoneena, Niko Ojamäelle hirmutehot – katso SM-liigan puolivälieräkierroksen kaikki maalit

Maalikooste: Ässät - Ilves 6:30
Videolla maalikooste ottelusta Ässät-Ilves.

Jääkiekon SM-liigan puolivälierät jatkuivat maanantaina Helsingissä, Kouvolassa, Lahdessa ja Porissa.

Helsingissä IFK ja Lukko olivat tasatilanteessa 0–0 vielä varsinaisen peliajan jälkeen. Ensimmäisessä jatkoerässä HIFK:n sankariksi nousi Iiro Pakarinen.

HIFK johtaa nyt sarjaa voitoin 2–0.

Maalikooste, HIFK–Lukko:

Maalikooste: HIFK - Lukko 5:37

Kouvolassa Tappara oli tyrmäävänä ottelussa KooKoota vastaan. Tappara karkasi toisessa erässä jo 5–0-johtoon. Loppulukemat merkattiin kirvesrintojen hyväksi 6–1.

Vieraiden tehomiehenä toimi Niko Ojamäki, joka nakutti tehot 2+2.

Tappara johtaa nyt sarjaa voitoin 2–0.

Maalikooste, KooKoo–Tappara:

Maalikooste: KooKoo - Tappara 7:31

Lahdessa Pelicansin ja KalPan ottelu sai dramaattisen lopun. KalPa johti taistoa 1–0 vielä toiseksi viimeisen minuutin lopulla. Tyler Kelleher iski tasoituksen, minkä yhteydessä KalPan maalivahti Juha Jatkola loukkaantui.

Kelleher oli valppaana vielä viimeisellä minuutilla, kun hän iski irtokiekosta Pelicansille 2–1-voittomaalin.

Pelicans johtaa sarjaa 2–1.

Maalikooste, Pelicans–KalPa:

Maalikooste: Pelicans - KalPa 6:33

Porissa Ässät sai rivejään kuntoon, kun se kaatoi Ilveksen 5–2. Kotijoukkueelta Derek Barach toimi syöttökoneena (0+3) ja Joachim Rohdin iski kiekon kahdesti tyhjiin (2+1).

Sarja on nyt lukemissa 1–1.