Iiro Pakarinen HIFK:n isona nimenä, KalPa viritteli kovan nousun – katso SM-liigan puolivälieräkierroksen kaikki maalit

Maalikooste: Lukko - HIFK 7:08
Videolla maalikooste ottelusta Lukko-HIFK.

SM-liigan puolivälierät jatkuivat keskiviikkona kolmella paikkakunnalla.

Tampereella Ilves tokeni maanantain Ässät-tappiosta, kun se takoi jo avauserään kolme maalia. Ilves oli lopulta parempi luvuin 4–1.

Sarjan voitot ovat nyt Ilvekselle 2–1.

Maalikooste, Ilves–Ässät:

Maalikooste: Ilves - Ässät 4:51

Raumalla Lukko aloitti terävästi, kun Antti Saarela ohjasi kiekon avausminuuteilla HIFK:n verkkoon. Sen jälkeen tapahtui iso käänne, kun HIFK takoi kolme nopeaa maalia.

HIFK oli lopulta parempi lukemin 5–3. Punapetojen avainhahmona loisti Iiro Pakarinen, joka jäi toisessa erässä Lukon Matthew Abtin rajun taklauksen alle. Pakarinen piipahti pukukopin puolella. Sen jälkeen hän takoi kaksi maalia.

HIFK johtaa nyt Lukko-puolivälieräsarjaa voitoin 3–0.

Maalikooste, Lukko–HIFK:

Kuopiossa nähtiin draamaa, kun KalPan Hugo Gallet taklasi selästä Pelicansin Elias Viléniä niin, että Vilénin pää lensi laitaa päin. Seuranneella viiden minuutin ylivoimalla Pelicans meni 2–1-johtoon.

KalPa nousi kolmannessa erässä 3–2-voittoon. Sarja on nyt tasalukemissa 2–2.