Ihanan hääyön salaisuus – 4 hyvää vinkkiä!

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty! Näillä vinkeillä saat hääyöstäsi upean.

Ensimmäinen yö avioparina voi asettaa paineita, sillä yöstä tahdotaan ikimuistoinen. Sinun ei kuitenkaan tarvitse stressata, kunhan muistat valmistautua hyvin.

Olet suunnitellut suurta päivääsi kuukausien ajan, joten voit varmasti käyttää yhden viikon hääyön järjestelyyn. Noudata muutamaa helppoja neuvoja varmistaaksesi, että hääyöstäsi tulee täydellinen.

Ei seksiä viikkoon

Tämä voi kuulostaa pahalta, mutta älä harrasta seksiä häitänne edeltävänä viikkona. Selitä kumppanillesi, että odottaminen palkitaan hääyönä. Viettäkää viimeinen sinkkuyönne eri osoitteissa. Jos taas jaatte sängyn ensimmäistä kertaa vasta häiden jälkeen, rajoittakaa koskettelua ja suutelua. Olette molemmat sitäkin innokkaampia ja se tekee hääyöstä arvokkaamman. Voit kuitenkin kiusoitella kumppaniasi pitkin viikkoa pikkutuhmien tekstiviestien ja lappusten avulla.

Pidä huolta kunnostasi

Mikäli on se aika kuukaudesta, tarkista lääkäriltäsi voitko siirtää kuukautisiasi. Muista ajaa sääret ja käydä bikinivahauksessa. Tee Kegel-harjoituksia vahvistaaksesi lantionpohjalihaksiasi. Jännitä ja rentoutua lantiopohjan lihaksiasi 100 kertaa päivässä viikon ajan. Tulette molemmat saamaan lisänautintoa hääyönä.

Huone hääyötä varten

Varmista, että teillä on hääyötä varten huone – mieluiten muualla kuin kotona. Pyydä kaasoa ja bestmania varaamaan hotellihuone ja pitämään huolta, että siellä on kaikki romanttista yötä varten tarvittavat tykötarpeet: vettä, samppanjaa, suklaata ja kynttilöitä. Sängylle voi ripotella koristeeksi ruusunlehtiä.

Kerro tunteista kirjeessä

Moni hääpari on hääjuhlan jälkeen niin kuitti, että ajatus romanttisesta yöstä, jolloin tehdään muuta kuin nukutaan, voi olla uuvuttava. On kuitenkin tärkeää viettää hääyötä kuten se on tarkoitettukin, jottei myöhemmin joudu katumaan. Lisätkää romantiikkaa kirjoittamalla ennen häitä kirje toisillenne, jossa kerrotte miten paljon rakastatte toisianne ja lukekaa se vasta hääyönä.

(MTV3 Helmi)

Kuva: WireImage / AOP

Lähde: wetv.com

Lue myös:

    Uusimmat