IFK Mariehamn tarrasi neljänteen sijaan

IFK Mariehamn otti tiukan otteen jalkapalloliigan neljännestä sijasta ja mahdollisesta ensi kauden europaikasta kaatamalla sunnuntaina kotonaan samoista sijoista taistelevan KuPS:n maalein 3-1.

Erittäin tarkkana alkanut peli sai eloa 24. minuutilla, kun David Ramadingaye vapautti Diego Assisin ja tämä pääsi pienessä tilassa laukomaan kotijoukkueen johtoon.

Molemmilla oli tämän jälkeen paikkansa, mutta Amos Ekhalien iski numeroiksi 2-0 komean hyökkäyksen päätteeksi 12 minuuttia avausmaalin jälkeen.

Heti toisen puoliajan alkuun Ramadingaye laukaisi komean soolon päätteeksi lukemiksi jo 3-0.

Kuopiolaisten Chibuike Francis Nnah puski reilu kymmenen minuuttia ennen loppua kavennuksen, mutta toden teolla IFK-voitto ei ollut uhattuna.

- Pelasimme viisaasti, kurinalaisesti ja suunnitelman mukaan, kiteytti tyytyväinen IFK-luotsi Pekka Lyyski.

- IFK pelasi voitosta ja myös ansaitsi sen. Meidän olisi pitänyt pystyä parempaan, KuPS:n päävalmentaja Marko Rajamäki myönsi.