Hyundai-tähdet raivostuivat – tässä syy! Toyota-leirissä erikoisen hiljaista: "Voi olla, että Jari-Matti on sanonut"

Hyundain Ott Tänak ja Thierry Neuville eivät säästelleet kritiikissään Kreikan MM-rallin toisen erikoiskokeen maalissa. Tähtikuskikaksikko vaati kolmen minuutin sijaan pidempään starttiväliä WRC-kuljettajien välille. 

MAINOS

MM-ralli yksinoikeudella
MTV Katsomossa!

Portugalin MM-ralli 9.-12.5.

Kaikki suorat ajolähetykset MTV Maxilla ja MTV Katsomossa kaudella 2024.

Pääkuvan video: Näkyvyys nolla! Kreikan MM-rallissa ongelmia pölyn kanssa – Ott Tänak haukkui FIA:n.

Toyotan Kalle Rovanperä joutuu taistelemaan erityisesti pidon kanssa raivatessaan tietä kisan perjantaipäivänä. Suomalaisen takana tulevien haasteena on kuitenkin autojen ilmaan nostama pöly, mikä aiheutti isoja ongelmia heti perjantaiaamun avauksessa. 

– Auton tasapaino ei kiinnosta, jos ei näe mitään. Erikoista FIA:lta (Kansainvälinen autoliitto), kun tiedämme, että näin käy, mutta kukaan ei välitä. Haastavaa on, MM-sarjassa toisena oleva Tänak kommentoi. 

– Näkyvyyttä ei ole. Me pyysimme lisää aikaa autojen väliin, mutta kukaan ei välitä paskaakaan, Neuville ärähti.

Toyota-leiri oli kommenteissaan huomattavasti varovaisempi. C Moren asiantuntija Riku Tahko arveli, että syy saattaa olla se, että Rovanperä ajaa ensimmäisenä puhtaassa ilmassa. 

– Voi olla, että (tallipäällikkö) Jari-Matti (Latvala) on sanonut, ettei arvostella nyt hirveästi. Toyota voi olla ollut enemmän sen kolmen minuutin (starttivälin) perään. 

Hyundain valitus näytti tepsineen nopeasti, sillä starttiväli oli WRC-kuskien välillä neljä minuuttia jo kisan kolmannella pätkällä. 

Lue myös:

    MM-rallivideot

    Uusimmat