Hyökkäys tallentui videolle: Lady Gagan koiranulkoiluttajaa ammuttiin kadulla – oliko iskun motiivina suosittu koirarotu?

0:46
Lady Gagan koiranulkoiluttajaa ammuttiin kesken iltalenkin, koirat vietiin – väkivaltaisku taltioitui valvontakameraan, katso!

Los Angelesin poliisilaitos (LAPD) on julkaissut valvontakameran taltioiman videon tilanteesta, jossa kuuluisan muusikon koiranulkoiluttaja joutuu aseellisen väkivaltaiskun kohteeksi Hollywoodissa

Koiranulkoiluttaja Ryan Fischer, 30, oli kävelyttämässä Lady Gagan kolmea koiraa Los Angelesin hiljaisilla kaduilla, kun auto pysähtyy hänen kohdalleen.

Autosta nousee kaksi lippispäistä henkilöä, jotka hyökkäävät koiranulkoiluttajan kimppuun.  

Toinen hyökkääjistä ampuu Fischeriä neljä kertaa rintaan puoliautomaattisella käsiaseella.

– Se oli valkoinen Sedanin tyyppinen, kaksi ovea avoinna, naapuri kertaa näkemäänsä CNN:lle. 

– Siellä oli kalabaliikkia ja kuulin huutoa. Sitten kuulin laukauksen. Aloin itkeä, koska tunsin miehen pelon, naapuri jatkaa. 

Katso yllä olevalta videolta, milltä hyökkäys Lady Gagan koiranulkoiluttajaa kohtaan näytti!

Lady Gaga lupaa muhkean löytöpalkkion

Hyökännyt kaksikko poistuu nopeasti paikalta kaksi Gagan koiraa mukanaan. Kolmas koira, Miss Asia, onnistui pakenemaan ja se löydettiin myöhemmin. 

Fischer kuljetettiin sairaalaan, mutta torstai-iltana miehen tilasta ei kerrottu varmoja tietoja julkisuuteen. 

CNN:n mukaan miehen tila on kriittinen, sillä hän oli saanut osuman muun muassa keuhkoihinsa. 

– Mies kirjaimellisesti vuoti kuiviin, kun poliisi ja ensihoitajat saapuivat ja naapurimme painoi miehen rintaa, naapuri muistelee tapahtunutta.

– En tiennyt, onko hän elossa vai kuollut, hän jatkaa. 

Näyttelijänäkin palkittu Lady Gaga on tällä hetkellä Roomassa uuden elokuvan kuvauksissa.

Hän on lupautunut maksamaan 500 000 dollaria sille, joka tuo hänen Gustav- ja Koji-nimiset ranskanbulldogginsa takaisin. Hän ei ole kuitenkaan kommentoinut tapahtunutta julkisuuteen. 

Motiivista ei toistaiseksi tietoa

Toistaiseksi ei tiedetä, oliko hyökkääjien tavoitteena kohdistaa hyökkäyksensä nimenomaan Lady Gagan koiranulkoiluttajaan ja koiriin. 

BBC listaa hyökkäyksen mahdollisiksi syiksi Gagan julkisuusstatuksen tai hänen omistamiensa koirien rodun. Lehden mukaan nimenomaan ranskanbullgoddeja on varastettu aiemminkin Yhdysvalloissa – toisinaan väkivaltaisestikin.

BBC:n mukaan ranskanbulldoggi on suosittu koirarotu Yhdysvalloissa, mutta niiden hankkiminen voi olla hankalaa ja kallista. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja