Mainos

Huuhkajat-luotsi Markku Kanervan paletissa vielä kysymysmerkkejä – "Osalla pieniä vammoja""

2:15
Videolla Tim Sparvin mietteitä ennen Kreikka-ottelua.

Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanervan Kreikka-ottelun kokoonpanon yllä leijailee vielä muutamia kysymysmerkkejä pelaajien vammojen vuoksi.

Huuhkajien EM-karsinnat jatkuvat torstaina elintärkeällä Kreikka-ottelulla. Hienosta asemista syyskuun karsintapeleihin lähtevä Suomi on tällä hetkellä lohkossaan toisena kiinni kisapaikassa.

Mikäli Suomi kukistaa torstaina Kreikan, pääsee Huuhkajat jatkamaan karsintojaan erinomaisista asetelmista. Kanervan ei kuitenkaan ole tarvinnut erikseen muistutella pelaajiaan Kreikka-ottelun panoksista.

– Kansojen liigassakin oli tosi isoja pelejä. Pyrin siihen, että säilytämme tietyt hyväksi havaitut rutiinit valmistautumisessa mitään ylikorostamatta. Pelaajat tietävät, mikä se tilanne on. Ei minun tarvitse sitä erikseen painottaa, Kanerva kommentoi lehdistötilaisuudessa.

Kreikan karsinnat ovat käynnistyneet tahmeasti. Neljän ottelun jälkeen neljäntenä neljän pisteensä turvin majaileva joukkue sai kesätauon aikana uuden valmentajan John van’t Schipin. Uusi valmentaja tuo mukanaan varmasti omia näkemyksiään, joita Kanervan on hankala ennustaa.

– Onhan tämä aina enemmän vai vähemmän arvailua, mitä uusi valmentaja tuo siihen joukkueeseen. Positiivisena erona on, että meillä on hyvä tuntuma Kreikasta, kun kohtasimme heidät kaksi kertaa. Toki sielläkin on muutoksia tullut, Kanerva ennakoi tulevaa vastustajaa.

Vaikka otteluun pelataan jo torstaina, joutuu Kanerva vielä pohtimaan omia kokoonpanovalintojaan, koska osa pelaajista kärsii pienistä vaivoista.

– Osalla pelaajista on pieniä vammoja. Niiden kanssa on joutunut elämään. Huomista ajatellen on pari kysymysmerkkiä vielä ilmassa. Muutaman kaverin pelikunto on vielä epävarmaa, Kanerva toteaa.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja