Huuhkajat pelaa suurilla panoksilla Kreikka-ottelussa, Teemu Pukki tiedostaa mahdollisuudet – "Voisi pudota kärryiltä"

Teemu Pukki valittiin Valioliigan kuukauden pelaajaksi – suosion nousu näkyy myös sosiaalisessa mediassa 5:01
Videolla juttua Teemu Pukin Valioliigan kuukauden pelaaja -valinnasta Viiden jälkeen -ohjelmassa.

Huuhkajat kohtaa Kreikan elintärkeissä EM-karsintaottelussa torstaina. Panokset EM-haaveiden kannalta ovat kovat.

Suomen EM-karsinnat ovat sujuneet upeasti. Neljän pelatun ottelun jälkeen Huuhkajilla on kasassa kolme voittoa ja yhdeksän pistettä. Tällä hetkellä hallussa oleva kakkossija siivittäisi Huuhkajat ensi kesän EM-kisoihin.

Suomi kohtaa Kreikan ensimmäistä kertaa näissä karsinnoissa torstaina. Kreikan karsinnat käynnistyivät tahmeasti ja kaksikon välistä eroa onkin jo viisi pistettä. Voitto Kreikasta pudottaisi mahdollisesti yhden suuren haastajan EM-taistelusta, mutta Huuhkajien tähti Teemu Pukki ei tohdi vielä menemään asioiden edelle.

– Turha sitä on varailla vielä mitään kisamatkoja. Edessä on vielä pitkä taival. Nyt on tosi tärkeät pelit edessä. Ensin keskitytään täysillä Kreikka-peliin. Siitä kolme pistettä olisi iso juttu jatkoa ajatellen. Silloin Kreikka voisi pudota vähän kärryiltä, Pukki pohtii.

Huuhkajat on viime vuosina näyttänyt, että Kreikka on kaadettavissa. Viime vuoden Kansojen liigassa Kreikka kaatui Ratinalla 2-0-lukemin. Vanhojen tulosten taakse on kuitenkin turha piiloutua, sillä Kreikan joukkue on kokenut muutoksia valmennusrintamalla.

– Ollaan pelattu Kreikkaa vastaan aiemmin, mutta nyt siellä on uusi valmentaja. Ei taida kellään olla tietoa, minkälainen vastustaja sieltä tulee. Toki, pääosin samoja pelaajia kuitenkin. Viimeksi näytettiin, että voidaan heidät voittaa. Meillä on itseluottamus korkealla, Pukki painottaa.

Lue myös:

    Uusimmat