Markku Kanerva huokaisee Huuhkajien pelaajasta: "Huolestuttaa tilanne"

Keskiviikon voitokas Ranska-ottelu toi Suomen jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Markku Kanervalle lisää positiivista päänvaivaa kilpailutilanteesta, mutta myös huolta Leo Väisäsen osalta.

Laitapuolustajana pelannut Väisänen koki jalkavamman, ja Kanerva vaihtoi Paulus Arajuuren hänen tilalleen 75. minuutilla. Kanervalla ei ollut Väisäsen tarkemmasta tilasta tietoa heti ottelun jälkeen.

– Yritetään saada "Leksa" kuviin, jotta tiedettäisiin sitten, mitä jalkapöydässä loppupeleissä on. Pikkaisen huolestuttaa tilanne. Toivottavasti ei ole mistään vakavammasta kysymys, Kanerva huokaisi MTV Urheilulle.

"Kilpailu tulee varmasti kovenemaan"

Monia runkopelaajiaan lepuuttanut Suomi voitti Ranskan ensimmäistä kertaa historiassaan, vieläpä vieraskentällä Pariisissa. Onnistujiin lukeutuivat muun muassa heti A-maajoukkuedebyytissään maalin mieheen iskeneet Marcus Forss ja Onni Valakari.

Kanerva myönsi, että ottelu lisäsi pähkäiltävää tulevien otteluiden kokoonpanojen sorvaamiseen.

– Ajatellaan myös aikaisempiakin pelejä, mitä olemme pelanneet Kansojen liigassa; noin 30 pelaajaa on pelannut tänä vuonna pelejä. Tietyillä pelipaikoilla kilpailu varmasti kovenee.

– Kyllä sitä positiivista päänvaivaa tulee varmasti ja otan sen mielellään vastaan.

"Varmasti tuoreita jalkoja"

Suomen seuraava koitos on sunnuntaina, jolloin se pelaa Kansojen liigassa vierasottelun Bulgariaa vastaan.

– Kentällä nähdään varmasti tuoreita jalkoja. Tämä voitto lisää uskoa omaan tekemiseen ja vahvistaa toimivia asioita, jotka liittyvät pelisuunnitelmaamme.

– Toki erilainen vastustaja on vastassa, ja siihen on laadittu etukäteen jo tietyt pelisuunnitelmat. Toivottavasti pystytään pelin taso säilyttämään yhtä korkealla, niin uskon, että saadaan hyvä tulos aikaan, Kanerva niputti.

Huuhkajat on Kansojen liigan lohkossaan yhdeksällä pisteellä toisena, yhden pinnan päässä kärkijoukkue Walesista. Bulgaria on neljän joukkueen lohkon hännillä yhdellä pisteellä.

Lue myös:

    Uusimmat