Mainos

Hurja tilanne Porvoossa: Sekava mies yritti puukottaa tuntematonta – uhri osasikin painia

Porvoon Gammelbackassa oli eilen iltapäivällä vakava tilanne, kun sekava mies oli yrittänyt puukottaa satunnaista vastaantulijaa.

Poliisin mukaan noin kolmikymppinen mies oli käynyt kello 13.30 aikaan vastaantulijan kimppuun siten, että oli kävellyt vastaantulijaa kohti puukko pään päälle kohotettuna.

Vastaantullut mies oli tönäissyt puukon kanssa liikkuneen miehen kauemmaksi, jolloin tämä oli sopertanut jotain sekavaa ja jatkanut matkaansa puukko kädessään.

Nyrkkeilytaustan omannut vastaantulija ei kuitenkaan halunnut, että sekava mies satuttaisi ketään, vaan hän päätti ottaa mieheltä puukon pois.

Poliisi kiittelee – ja varoittaa

Poliisin mukaan tilanne äityi lopulta painiksi, minkä yhteydessä sekava mies oli yrittänyt puukottaa miestä. Mies onnistui kuitenkin saamaan toiselta puukon kädestä ja pystyi pitämään tätä aloillaan poliisin tuloon asti.

Poliisi kiittelee tilanteeseen puuttunutta miestä ansiokkaasta toiminnasta, mutta samalla varoittaa, että aseistautuneen henkilön kiinniotto sisältää vakavan loukkaantumisen riskin.

– Uhkaavissa tilanteissa ja kohtaamisissa kannattaa aina soittaa 112 ja odottaa virkavallan saapumista. Onneksi tällä kertaa ei käynyt kenellekään pahemmin, poliisi tiedottaa.

Sekavasti käyttäytynyt mies on kiinniotettuna ja tapauksen esitutkinta on kesken. Tekoa tutkitaan tässä vaiheessa törkeän pahoinpitelyn yrityksenä ja kuulusteluja jatketaan tänään. Poliisin mukaan tapahtumien kulku saattaa tarkentua kuulustelujen myötä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.