Huonovointinen Lewis Hamilton epävarmana omasta kisakunnostaan – "En tiedä, mitä siitä tulee"

Paalupaikalta sunnuntaiseen kilpailuun starttaava Lewis Hamilton on ollut kipeänä Saksan kisaviikonlopun aikana. Hamilton oli lähellä jättää jopa aika-ajot väliin, joten brittikuskin ajokunto kilpailussa on Hamiltonille itselleenkin vielä arvoitus.

Hamilton ajoi paalupaikalle ennen Max Verstappenia ja Valtteri Bottasta. Hamilton juhli paalupaikkaansa jopa epätavallisen tyynesti, mutta syy vaisuuteen selvisi hetkeä myöhemmin. Hamilton paljasti olleensa sairaana.

– Tunsin oloni tosi huonoksi tänä aamuna ja oli hetkiä, etten ollut varma osallistunko edes. En ole ikinä missannut kisaviikonloppua elämäni aikana. Meillä kilpailijoilla ei ole varaa jättää väliin yhtään kilpailua, Hamilton kertoo.

Hamilton ihmetteli paalupaikkaansa tiimiradiossa suureen ääneen. Hamiltonin viestin taustalla oli kuitenkin vain hänen oma kuntonsa, eikä Mercedeksen suorituskyky.

– Minulle kyse oli omasta kunnostani. Se on ollut todellinen haaste tänä viikonloppuna ja huominen tulee olemaan vielä huonompi, Hamilton povaa.

Saksan osakilpailussa ajetaan 67 kierrosta. Erittäin kuumat helteet ovat tuoneet oman lisämausteensa kisaviikonloppuun. Mahdollinen kuuma sää arveluttaa myös Hamiltonia.

– En tiedä, mitä huomisesta tulee. Yritän nukkua niin paljon kuin mahdollista varmistaakseni, että minulla on tarpeeksi energiaa. Jos on yhtä kuuma kuin tänään tai eilen, se voi olla todella paha, mutta missä on tahtoa, siellä tapa. En aio luovuttaa, se on aivan varma, Hamilton vakuuttaa BBC:n mukaan.

Lue myös:

    Uusimmat