Valtteri Bottaksen temppu nauratti Max Verstappenia – "Hän on tottunut siihen"

Pienistä ongelmista aika-ajojen aikana kärsinyt Max Verstappen ajoi upeasti toiseen lähtöruutuun lauantaina. Valtteri Bottaksen ajatuksissaan tekemä temppu nauratti hollantilaistähteä aika-ajojen jälkeen.

Verstappenilla oli pieniä teknisiä vaikeuksia toisessa osiossa, kun hollantilainen valitti tallilleen tehojen puutetta. Red Bull kutsui Verstappenin pikaisesti varikolle ja ongelma saatiin selvitettyä ajoissa. Verstappen jäi Lewis Hamiltonin paaluajasta 0,346 sekuntia. Olisiko Verstappen voinut yltää jopa paalupaikalle, jos säädöt olisivat pysyneet ennallaan?

– Vaikea sanoa, olisiko meillä ollut siihen mahdollisuutta. Toinen osio ei ollut ideaali minulle, mutta muutimme asetuksia varikolla, minkä jälkeen kaikki oli kunnossa, Verstappen summaa aika-ajoja.

Aika-ajojen jälkeen nähtiin myös yllättävä tilanne, kun Valtteri Bottas ajoi autonsa ajatuksissaan toiseksi sijoittuneelle kuljettajalle tarkoitetulle paikalle, vaikka oli aika-ajoissa vasta kolmas. Verstappenia Bottaksen pieni erehdys vain nauratti.

– Heillä on ollut jo niin monta kaksoisvoittoa, joten luulen, että hän on tottunut siihen, Verstappen naurahtaa.

Lue myös:

    Uusimmat