Hulvattomat kuvat: Prinssi Charles ja prinssi William heittäytyivät hassuttelemaan kesken edustustehtävän

13:05
Prinssi Harry ja herttuatar Meghan menettävät kuninkaalliset tittelinsä – mitä se tarkoittaa?

Prinssi William ja prinssi Charles tallentuivat harvinaisen hyväntuulisiin kuviin tiistaisen edustustehtävänsä yhteydessä.

Britanniassa on viime aikoina uutisoitu kuninkaallisen perheen eturivistä vetäytyneestä Sussexin herttuaparista, mutta Cambridgen herttuapari sekä prinssi Charles ja tämän puoliso Cornwallin herttuatar Camilla sen sijaan jatkavat edustustehtävissään täyttä häkää.

Nelikko vieraili tiistaina armeijan tehtävissä loukkaantuneiden sotilaiden kuntoutuskeskuksessa. Vierailu sai hersyvän käänteen, kun prinssi William ja prinssi Charles innostuivat poikkeuksellisen hersyvästi hassuttelemaan pyörätuolikoripallon merkeissä.

Kuvat paljastavat, että pyörätuoliin istahti prinssi William, jota isä-Charles työnteli retein ottein eteenpäin pelin tiimellyksessä.

Vierailusta kerrottiin myös Cambridgen herttuaparin Instagram-tilillä, jonne oli ladattu myös video paikalta.

– Kuudennella yrityksellä onnisti. Cambridgen herttua teki korin (Walesin prinssin pienellä avustuksella!) pyörätuolikoripallossa, kuvatekstissä kerrottiin.

Kuvatekstissä muistutettiin myös, ettei tärkeintä ole ainoastaan fyysinen kuntoutuminen loukkaantumisen jälkeen.

– Potilaiden henkisen terveyden tukeminen on myös avainroolissa toipumisessa, muistuttaa herttuapari, joka kertoi päivityksessään mieltä kehittävän terapian voivan tarkoittaa esimerkiksi puutarhanhoitoa, puutöitä tai mitä tahansa käytännönläheistä tekemistä, joka auttaa oppimaan uusia taitoja ja sitä kautta kasvattamaan itseluottamusta.

Myös prinssi Harry ja herttuatar Meghan nähdään mahdollisesti kuninkaallisissa edustustehtävissä maaliskuussa muiden perheenjäsenten kanssa. Kuningatar Elisabetin nimittäin sanotaan määränneen Sussexin herttuaparin osallistumaan 9. maaliskuuta järjestettäviin Kansainyhteisön päivän juhlallisuuksiin Lontoossa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja