Harvinainen video julki: prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen lapset käyttivät poikkeuksellisen puheenvuoron

0:54
Vastasyntyneen lapsen isä prinssi William oli nukahtaa kirkossa

Cambridgen herttuaparin kaikkien kolmen lapsen kuultiin puhuvan harvinaisella videolla.

Prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen kolmesta lapsesta on totuttu näkemään kuvia erityisesti herttuaparin Instagram-tilillä vuosien saatossa.

Viikonloppuna monet kuninkaallisfanit kuitenkin häkeltyivät, kun Cambridgen herttuaparin sosiaalisen median kanavissa julkaistiin video, jolla esiintyivät heidän kaikki kolme lastaan: 7-vuotias prinssi George, 5-vuotias prinsessa Charlotte sekä 2-vuotias prinssi Louis.

Muun muassa BBC ja People uutisoivat, että kyseessä on ensimmäinen kerta, kun prinssi Louis’n on kuultu puhuvan julkisesti. Monet kuitenkin kommentoivat sosiaalisessa mediassa, että heille kyseessä oli ylipäänsä ensimmäinen kerta, kun he kuulivat kenenkään pikkukuninkaallisista olevan äänessä.

Harvinaisella, reilut 2,5 minuuttia pitkällä videolla kolmikko pääsi esittämään eläimiin liittyviä kysymyksiä BBC:n luontodokumenteista tutulta David Attenboroughlta, 94.

– Mistä eläimistä sinä pidät? kuului prinssi Louis’n kysymys.

– Pidän eniten apinoista, koska ne ovat hauskoja, Attenborough vastasi, mutta muistutti samalla pientä kuninkaallista siitä, etteivät apinat ole kotieläimiä.

Myös enemmän julkisuudessa olleet prinssi George ja prinsessa Charlotte esittivät omat kysymyksensä Attenboroughlle. 

– Minkä eläimen uskot kuolevan seuraavaksi sukupuuttoon? kuuli prinssi Georgen kysymys.

– Toivottavasti ei mikään, Attenborough vastasi ja kertoi perään tarinan Keski-Afrikan vuorigorilloista, jotka olivat 40 vuotta sitten sukupuuton partaalla, mutta kanta on kuitenkin suojelutyön tuloksena kasvanut merkittävästi.

Prinsessa Charlotte puolestaan kertoi pitävänsä hämähäkeistä ja tiedusteli, mitä mieltä Attenborough on niistä.

– Rakastan hämähäkkejä, ja olen todella iloinen, että pidät niistä! Attenborough vastasi ilahtuneena 5-vuotiaalle prinsessalle.

Voit selata kuvia niiden päälle ilmestyvistä nuolista.

Ennen videon julkistamista prinssi William ja herttuatar Catherine jakoivat Instagram-tilillään myös kuvia kotinsa Kensingtonin palatsin puutarhasta, joissa on mukana myös Attenborough.

William ja Catherine kertoivat tuolloin kuvien yhteydessä, että prinssi George oli saanut Attenboroughlta lahjaksi fossiilin, jonka Attenborough oli löytänyt 1960-luvulla Maltalta oltuaan siellä lomailemassa perheensä kanssa.

Prinssi William on hiljattain kertonut, että uhanalaisten villieläinten puolesta taisteleminen on tullut hänelle yhä tärkeämmäksi sen jälkeen, kun hänestä tuli isä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja