Prinssi William ja herttuatar Catherine ikuistettiin todella epätavallisiin kuviin – prinssin ilme kertoo kaiken tilanteesta

0:41
Prinssi William vieraili Suomessa marraskuussa 2017: Tapasi suomalaisia Mantan markkinoilla

Prinssi William ja herttuatar Catherine tallentuivat todella poikkeuksellisiin kuviin vierailullaan Pohjois-Irlannissa.

Prinssi William ja herttuatar Catherine vangitsivat aiemmin tällä viikolla katseet James Bond -elokuvan maailmanensi-illassa punaisella matolla. Cambridgen herttuapari matkasi kuitenkin jo heti seuraavana päivänä kohti uusia edustustehtäviä, kun he vierailivat keskiviikkona Pohjois-Irlannissa.

Herttuapari vieraili Londonderryn kaupungissa sijaitsevalla yliopistokampuksella sijaitsevassa eläintarhassa, missä heidät ikuistettiin hyvin poikkeuksellisissa puuhissa valokuviin. 

Herttuatar Catherine kuvattiin pitelemässä kädellään todella isoa ja karvaista hämähäkkiä. Tarantula-hämähäkki oli Daily Mailin mukaan nimetty osuvasti Charloteksi, eli kyseessä oli herttuaparin tyttären kaima. Catherine ei vaikuttanut pelkäävän tilanteessa lainkaan, vaan tallentui kuviin hyvin nauravaisena. Sen sijaan prinssi Williamin ilme taustalla oli paljonpuhuva.

Myös prinssi William rohkaistui kuitenkin hänkin epätavallisiin puuhiin, sillä hänet ikuistettiin valokuviin pitelemässä pytonkäärmettä käsissään. Kolmen lapsen isä arveli, että jälkikasvu tulee ällistymään, kun näkee kuvat isästään.

George tulee olemaan suunniltaan, prinssi totesi.

– Lapset eivät tule uskomaan, että todella tein tämän, jatkoi William, jonka mukaan käärme oli tuntunut käsissä hyvin pehmeältä.

Herttuapari on aiemmin paljastanut, että prinssi George, 8, ja prinsessa Charlotte, 6, ovat hyvin kiinnostuneita juuri hämähäkeistä ja käärmeistä.

Kyseessä oli Daily Mailin mukaan herttuaparin ensimmäinen virallinen visiitti Pohjois-Irlantiin yhdessä koronaviruspandemian jälkeen. Pariskunta pääsi jännittävien kokemusten jälkeen myös rennompiin tunnelmiin, kun heille tarjoiltiin olutta paikallisen yliopiston kampuksella.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja