Hulvaton video! NHL-tähti pääsi MM-areenalla Zambonin puikkoihin – "Saisit potkut"

Ruotsin tähtipelaaja Gabriel Landeskog löysi MM-kisojen lomassa erikoisempaa tekemistä, sillä NHL:ssä Mikko Rantasen ketjukaverina pelaava laituri kävi ajamassa ensimmäistä kertaa Zambonilla. Riemu oli käsinkosketeltavaa.

Ruotsalaislehti Sportbladet julkaisi sunnuntaina hulvattoman videon, jolla Landeskog pääsee ajamaan jääkonetta ensimmäistä kertaa. Slovakialaiset toimitsijat neuvottelivat tovin siitä, voiko koneen antaa NHL-tähden käsiin. Kun ajelu varmistui, Landeskog taputti innoissaan.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat C Morella!

Suomi – Saksa tiistaina 21.5. klo 13.15 C More Sport 1/MTV3

Kaikki ottelut suorana C Morella. Suoratoistona ottelut katsottavissa vain cmore.fi-palvelussa.

– He puhuvat varmasti, että jääkonetta ei voi antaa tällaisen idiootin käsiin, hyökkääjä nauroi.

Coloradon tähtihyökkääjä sai avukseen paikallisen jääkonekuljettajan. Zambonin toiminnasta Landeskogilla ei ollut pienintäkään aavistusta, mutta hän tiesi Frank J. Zambonin keksineen laitteen.

– Ei mitään tietoa, miten tämä toimii. Olen hieman hermostunut.

Zambonin rattiin pääseminen sai ruotsalaisen silmät loistamaan kuin lapsella karkkikaupassa. Hän innostui jopa driftaamaan, mutta kouluttaja yritti hillitä innostusta.

– Väistäkää, menkää pois jäältä! Fantastista, tämä on upea kone! Driftaamme!

– Zambonilla ei saisi driftata, se on väärin. Jos olisit koulutuksessa, saisit potkut. Se on todella vaarallista, kouluttaja korjasi innokasta kiekkoilijaa.

Landeskogia kiinnosti myös se, koska Zambonilla on viimeksi kolaroitu.

– Joku idiootti venytteli jäällä, kouluttaja kertoi koneen ja pelaajan törmäyksestä.

NHL-tähti soitti myös jääkoneen torvea ja huusi kannustuslauluja Ruotsille. Jälki ei ollut kuitenkaan yhtä hyvää kuin innostus, sillä jäälle jäi vettä.

Landeskogia se ei kuitenkaan haitannut. Harjoitus tekee mestarin – etenkin silloin, jos harkitsee oman koneen ostamista.

– Saatan ostaakin tällaisen. Se oli todella hauskaa!

Kahdeksatta vuotta Coloradossa pelaava Landerskog teki tällä kaudella 73 runkosarjaottelussa tehot 34+41=75. Pudotuspeleissä pisteitä syntyi kahdeksan.

Lue myös:

    Uusimmat