Huippustylisti Minttu Vesalasta Louis Vuittonin pr-manageri

Helsinkiin avattavan Suomen ensimmäisen Louis Vuitton -luksusliikkeen pr-manageriksi on valittu stylisti Minttu Vesala.

– Louis Vuitton on ylpeä saadessaan avata liikkeensä Helsinkiin ensimmäisen kvartaalin aikana. Minttu Vesala otti pestin vastaan maaliskuun alussa. Halusimme palkata ihmisen, joka vastaa kaikesta pr-kommunikaatiosta, LV:n Euroopan johtaja Jean-Marc Gallot kertoo.

– Uskon, että Mintulla on sen tason kokemusta ja tietotaitoa, että hän selviää työstä hienosti. Voimme olla varmoja siitä, että suomalaisasiakkaamme saavat ensiluokkaista palvelua, kuten korkeat standardimme määräävätkin, Gallot jatkaa.

Helsinkiläinen Vesala, 34, on työskennellyt 11 vuotta stylistinä. Hän on ollut mukana lukuisissa projekteissa, muotikuvauksissa, musiikkivideoiden työstämisessä ja muotinäytöksissä.

Vesala on ollut mukana lanseeraamassa monia kansaivälisiä brändejä Suomeen. Hän on työskennellyt suositussa Helsinki10:ssä myös muodin sisäänostajana sekä konseptinsuunnittelijana.

154 vuotta sitten matkalaukkujen valmistuksella aloittanut luksusnahkatuotteita myyvä Vuitton avaa Suomen-liikkeensä Helsingin Pohjois-Esplanadille 11. huhtikuuta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat