Mainos

Huippuluistelija Laura Lepistö nähdään syksyllä tanssikengissä – valmentaja hehkuttaa jo nyt: "Tässä aletaan oikeasti tekemään töitä"

Suomen menestynein taitoluistelija Laura Lepistö pääsee jälleen estradille, kun hän laittaa luistinten sijaan tanssikengät jalkaansa.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman tuore tähtitanssija Laura Lepistö sai itselleen juuri sen parin, jota toivoi. Lepistö tanssii kilpailussa yhdessä Marko Keräsen kanssa. Huippuluistelija kertoo, että oli jo aiemmin haaveillut omasta vuorostaan parketilla.

– Olin aina ajatellut, että jos tähän vielä kysytään, niin haluan mukaan. Ehkä se johtuu siitä, että olen aina nauttinut esiintymisestä. Olen ikävöinyt sitä, että pääsee taas lavalle.

Taitoluistelu-uransa vuonna 2012 päättänyt Lepistö vertaa tanssimista luistelu-uraansa:

–  Tässä on sitä samaa kuin luistelussakin, että treenaa jotakin varten ja pääsee taas esittämään sen, mitä on harjoitellut.

Paritansseista Lepistöllä ei ole Vanhojen tansseja kummempaa kokemusta, mutta luistelun oheistreeninä hän on tanssinut balettia.

– Joskus leireillä kokeiltiin jotain räväkämpääkin. Sanotaanko, etteivät minun vahvuuteni missään hiphop-tunneilla olleet tai muualla, luistelussa haettiin enemmän niitä kauniita linjoja ja ryhtiä, hän täydentää.

Marko Keränen on myös erittäin tyytyväinen pariinsa. Lepistön innostus on Keräsen mielestä suuri vahvuus.

– Väitän, että ohjelma on parhaimmillaan silloin, kun on intoa. Into on opettajalle hedelmällinen maaperä, olkoon lähtötaso mikä tahansa. Jos tahtotaso on voimakas, niin silloin voi tehdä mitä vain, hän pohtii, ja jatkaa:

– Minusta tuntuu, että Laura on kunnianhimoinen siinä määrin, että tässä aletaan oikeasti tekemään töitä.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla sunnuntaisin 22.9. klo 19.30 alkaen. 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja