Laura Lepistön unelma toteutui – taitoluistelija osallistuu Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaan: "Odotan ensimmäistä suoraa lähetystä"

Laura Lepistö nähdään tulevana syksynä Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa.

Suomen menestyneimmälle taitoluistelijattarelle Laura Lepistölle, 31, osallistuminen Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaan on unelmien täyttymys.

Minä niin odotan ensimmäistä suoraa lähetystä! Lepistö toteaa.

Lauralle esiintyminen onkin ollut elinehto. Kilpaurallaan hän saavutti EM-kultaa, -hopeaa, -pronssia ja MM-pronssin sekä lukuisia muita voittoja ja onnistumisia. Ura päättyi vuonna 2012, mutta yksi asia ei ole muuttunut – nimittäin palo estradille.

Taitoluistelutausta ei kuitenkaan ole avain onneen, kun jalassa on terien sijaan korkokengät ja jalan alla parketti. Urheilijatausta sekä oman kehon ja sen ulottuvuuksien hahmottaminen ovat toki vahvuuksia, mutta Lauralla ei ole minkäänlaista kokemusta paritanssista. Erityisen onnellinen Laura on siitä, että tanssinopettajana on hurmuri ja pulinapata Marko Keränen.

Marko hehkuttaa oppilastaan yhtä lailla. Hänen mielestään Laura on kaikin puolin kaunis ihminen, eikä tarkoita tällä todellakaan vain ulkomuotoa. Marko on varma, että Lauran tyynen pinnan alla kuplii räväkkyyttä: naarastiikeri ja rähinää, jotka hän aikoo kaivaa esiin.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla sunnuntaisin 22.9. klo 19.30 alkaen. 

Lue myös:

    Uusimmat