Mainos

Huima kiinnostus F1-superlupausta kohtaan – McLaren pitää kiinni kynsin ja hampain

2:26

Useampi F1-sarjassa kilpaileva talli on yrittänyt värvätä McLaren-suojatti Lando Norrisia riveihinsä, kertoo brittitallin toimitusjohtaja Zak Brown.

MAINOS

Poikkeuksellinen F1-kesä C Morella

F1-sarjassa on ennennäkemättömän vilkas kesä. Juhannusviikonlopusta alkaa kuuden viikon jakso, jonka aikana ajetaan peräti viisi kilpailua.

Seuraavaksi kisataan Ranskan Paul Ricardilla 24. kesäkuuta. Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella. 

C Moren sivulle pääset tästä

F2-sarjassa Carlin-tallin riveissä kilpaileva Norris pitää hallussaan sarjan piikkipaikkaa. Brown kertoo 18-vuotiaan nuorukaisen herättäneen jo kiinnostusta useammassakin kuninkuusluokan tallissa.

Lainasopimus muiden tallien kanssa ei ole mahdoton ajatus, mutta Brownin mukaan McLaren ei missään tilanteessa tule luopumaan potentiaalisesta tähtikuljettajastaan.

- Meitä on lähestytty eri tavoin kolme kertaa. Osa niistä on tapahtunut tänä vuonna, mutta haluamme hänen keskittyvän formula kakkosiin ja pitää hänet McLarenilla. Jos katsomme sen olevan hyväksi hänen uralleen ja McLarenille, niin voimme harkita tilannetta tapauskohtaisesti, Brown kertoi motorsport.comin mukaan.

- Kuitenkin kaikki nämä lähestymiset muiden tallien suunnalta olisivat merkinneet sitä, että hän olisi lähtenyt pois, emmekä ole kiinnostuneet sellaisesta keskustelusta. Asiasta ei neuvotella.

- Emme ole kiinnostuneet valmentamaan häntä jonkun muun käyttöön, mutta en usko kenelläkään muulla olevan myöskään kiinnostusta valmentaa häntä meitä varten, Brown lisäsi.

Red Bull -tallin neuvonantajana toimiva Helmut Marko vahvistaa, että itävaltalaistalli on tiedustellut McLarenilta mahdollisuutta Norrisin palveluksiin.

- Meillä oli keskusteluja, mutta ne olivat erilaisia kuin julkisuuteen annetut tiedot kertovat. Me hoidamme neuvottelumme suljettujen ovien takana, emme julkisuudessa, Marko sanoi.

Red Bull pyörittää omaa junioriohjelmaansa, mutta Markon mukaan yrityksessä värvätä kilpailevan tallin kuljettajaa ei ole mitään epätavallista.

- Mitä Red Bulliin tulee, niin kukaan ei voi väittää tietävänsä varmasti, mitä oikeasti teemme. Me olemme hyviä yllättämään, Marko kiteytti.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.