Mainos

Huhut Fernando Alonson tulevaisuudesta kiihtyvät – manageri nähtiin Indy-kisassa

0:57

Fernando Alonsolla ei ole ensi kaudeksi sopimusta Formula ykkösissä. Espanjalaismedia spekuloi hänen siirtymisellään IndyCar-sarjaan.

MAINOS

Poikkeuksellinen F1-kesä C Morella

F1-sarjassa on ennennäkemättömän vilkas kesä. Juhannusviikonlopusta alkaa kuuden viikon jakso, jonka aikana ajetaan peräti viisi kilpailua.

Seuraavaksi kisataan Ranskan Paul Ricardilla 24. kesäkuuta. Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella. 

C Moren sivulle pääset tästä

Alonson nykyinen työnantaja McLaren on vahvistanut pitävänsä talliprojektia IndyCar-sarjassa vakavasti otettavana vaihtoehtona. McLarenin toimitusjohtaja Zak Brown vierailikin toissa viikonloppuna Indy-osakilpailuissa Detroitissa. Hänen matkaseuranaan oli Alonson manageri Luis Garcia Abad.

Brown ilmoittaa espanjalaiselle AS-lehdelle, ettei Abad ollut Detroitissa mukana neuvottelemassa Alonsolle sopimusta.

– Haluaisin selventää, ettei Luis Garcia Abad ollut mukanani liittyen Fernandon tulevaisuuteen. Se ei ollut matkan tarkoitus, Brown vakuuttelee.

– Oli tarkoitus luoda kontakteja ja minulla oli myös hyvä reissu. Tapasin ihmisiä ja tein hyvää bisnestä, selventää Brown Detroitin matkansa tarkoitusta.

Alonso kilpaili viime vuonna Indianapolisin 500 mailin ajossa ja taisteli kärkitiloista ennen teknisestä viasta seurannutta keskeytystään. Alonso ei ole kieltänyt, etteikö kilpaileminen IndyCar-sarjassa voisi olla tulevaisuudessa varteenotettava vaihtoehto.

Brown antaakin Alonson tulevaisuudesta paljon puhuvan kommentin, jonka voi yhdistää McLarenin IndyCar-suunnitelmiin.

– Fernando ei ole päättänyt tulevaisuudestaan. Luulen, että mitä tahansa hän päättääkin, tulee hän jatkamaan McLarenilla.

Ensi viikonloppuna Alonso kilpailee Le Mansin 24 tunnin ajossa. Brown myöntää, ettei Alonso pidä F1:n nykytilasta.

– Puhumme Fernandosta. Hänellä on hauskaa ja hän pitää ajamisesta enemmän kuin koskaan, mutta hän on jollain lailla turhautunut, koska Formula ykköset on nykyään enemmän joukkueurheilua kuin kuljettajien taistoa. Hän pitää kestävyysajoista paljon. Näimme hänet Daytonassa ja nyt näemme Le Mansissa.

– Toivon, että voisimme jatkaa hänen kanssaan yhteistyötä tavalla tai toisella, Brown lisää.

7:36

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.