McLarenilla ei olla mustasukkaisia Fernando Alonsosta – tallipomo kannustaisi mestaria tarttumaan toisen F1-tiimin tarjoukseen

Edelleen McLarenin kanssa sopimuksessa oleva F1-mestari Fernando Alonso saa halutessaan neuvotella ajopaikasta toiseen talliin, kertoo toimitusjohtaja Zak Brown.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Iso-Britannian GP suorana 12.-14.7.
Pe: 2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Iso-Britannian GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Alonso jäi F1-sarjasta vetäydyttyään McLarenin lähettilääksi. Hän yritti myös tiimin autolla mukaan Indianapolis 500 -kisaan, mutta jäi karsintaan.

Hänen managerinsaFlavio Briatore ennakoi jo viime syksynä Alonson sapatin jäävän vain yhden kauden mittaiseksi. Nyt espanjalainen on ollut mukana huhuissa ensi kauden kisakuskiksi.

McLarenin toimitusjohtajalla Zak Brownilla ei olisi mitään sitä vastaan, että hänen lähettiläänsä tarttuisi toisen tiimin pestiin.

– Fernando pysyy McLarenin lähettiläänä. Meillä on mahtava suhde hänen kanssaan, ja keskustelemme hänen kanssaan joistain ajotehtävistä, jotka eivät liity formula ykkösiin, Brown kertoo GP Fans -sivuston mukaan.

– Olisimme kuitenkin iloisia hänen puolestaan, jos hän pääsisi takaisin F1:iin.

– Meillä ei ole paikkaa vapaana, ja jos hän haluaa siirtyä toiseen tiimiin, me tukisimme sitä erittäin paljon – jos hän vain haluaa tehdä niin, Brown jatkaa.

Aiemmin tällä viikolla Red Bullin neuvonantaja Helmut Marko kertoi Alonson taustatiimin olleen yhteydessä itävaltalaistalliin ongelmissa olevan Pierre Gaslyn korvaamisesta. Markon mukaan Alonson nimi olisi McLarenilta Red Bullin taustalle siirtyneelle moottorivalmistaja Hondalle mahdoton hyväksyä.

Lue myös:

    Uusimmat