Huikeat Beatles-klassikot remasteroina, lue arvostelut

The Beatles -fanit ovat odottaneet näitä levyjä hartaasti jo yli 20 vuotta. 1980-luvun cd-huumassa pikaisesti tehtyjä levyjä pidetään yleisesti huonolaatuisina, mutta nyt Beatlesin oma levy-yhtiö Apple on selvästikin tehnyt kaikkensa, jotta nyt kauppoihin tuleva uudet julkaisut täyttäisivät niille asetetut korkeat odotukset.

Jokainen yhtyeen 13 albumista on paketoitu uudelleen tyylikkäisiin pahvikansiin. Esittelyvihkosissa on mukana kaikki alkuperäisillä levyillä julkaistut kuvat ja tekstit (mm. Magical Mystery Tour -levyn kannessa ollut hervoton sarjakuva), runsaasti ennen julkaisemattomia kuvia sekä tuoreet kirjoitukset levyjen teosta ja historiallisesta merkityksestä. Itse levyt on kuvitettu näköispainoksilla alkuperäisistä vinyylietiketeistä.

Varsinaista uudelleenmiksausta levyille ei ole tehty, ja levyiltä on turha hakea bonusraitoja. Yhtään uutta kappaletta tai ennenjulkaisematonta versiota ei levyiltä löydy. Ainoa lisämateriaali on levyille lisätyt dokumenttivideot levyjen tekemisestä.

Lue kaikkien levyjen arvostelut täältä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat