Huikea temppu Gladiaattorit-kilpailijalta – Mikko kieputtaa väkivahvan gladiaattorin näyttävästi kanveesiin

Gladiaattorit eivät onnistu pysäyttämään Mikkoa.

Gladiaattorit-ohjelmassa on edetty semifinaalivaiheeseen. Kun peli kovenee, mukaan tulee myös uusia lajeja.

Läpimurto-lajissa kilpailijan on ensin päästävä yhden gladiaattorin ohi amerikkalainen jalkapallo kainalossaan. Sen jälkeen on työnnettävä toinen gladiaattori pois painimatolta.

Kilpailija Mikolla on lajiin hyvät lähtökohdat, sillä hänellä on vahva painitausta. Hän on voittanut SM-hopeaa kreikkalais-roomalaisessa painissa alle 20-vuotiaiden sarjassa.

– Uskon ehdottomasti, että painista on tässä hyötyä. Se on erittäin hyvä juttu minulle, Mikko toteaa ennen kilpailun alkua. 

Ensin Mikko saa vastaansa Ivo "Matador" Gonzalezin. Hän onnistuu ohittamaan gladiaattorin, vaikka tämä tekee kaikkensa pysäyttääkseen Mikon.

Painimatolle päästyään Mikko nappaa välittömästi Luukas "Soturi" Lindemania vyötäisiltä ja kaataa hänet näyttävästi kanveesiin. Hän onnistuu kieputtamaan Soturia niin, että gladiaattorin toinen jalka käy alueen ulkopuolella.

Mikko saa lajista täydet pisteet ja hän tuulettaa antaumuksella huippusuorituksensa jälkeen

– Nimensä mukaisesti päätin soveltaa ihan käytäntöön tätä, että älä kierrä vaan mene läpi. Läpimurto. Se toimi tällä kertaa hyvin, hän kertoo lopuksi taktiikastaan.

Gladiaattorit MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa lauantaisin ja sunnuntaisin klo 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja