Huikea luksusasunto Espanjasta - hinta 788 000 euroa

Haaveiletko loma-asunnosta Espanjan auringon alla? Upea kakkoskoti Espanjan Aurinkorannikolta, Benalmadena Bueblosta on sinun vajaalla 800 000 eurolla. Katso kuvat!

Tilava rivitalon päätyhuoneisto sijaitsee ylhäällä vuoren rinteellä, josta avautuvat hurmaavat näkymät Välimeren sineen ja aina Afrikan rannikolle saakka.

Tähän uudenveroiseen asuntoon Andalusian auringossa sopii koko perhe ja kaveritkin kylään. Olohuoneen, keittiön, ruokailuhuoneen, neljän makuuhuoneen, viiden WC:n ja uima-altaan käsittävässä talossa on huikeat 222 neliömetriä, jotka jakautuvat kolmeen kerrokseen.

Pohjakerros on avara n. 105 neliömetrin monitoimitila, johon sopii vaikka biljardisali tai kunnon kuntoiluhuone, josta voit pulahtaa virkistävälle uinnille omassa uima-altaassa. Uinnin jälkeen pääset omalle terassille nauttimaan etelän auringosta.

Ensimmäisessä kerroksessa on tilava olohuone-ruokailuhuone, josta pääset tilavalle terassille, josta avautuvat ihanat turkoosit näkymät. Olohuoneessa on myös takka. Samassa tasossa on täysin kalustettu ja koneellistettu keittiö ja lisäksi makuuhuone, joka sopii vierashuoneeksi tai vaikka työhuoneeksi.

Ylimmässä kerroksessa on kolme makuuhuonetta, joista suurimmassa tietysti on oma kylpyhuone ja terassi.

Lue myös:

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat