Herttuatar Meghanin kohuissa ryvettynyt isä avautuu jälleen tyttärestään: "En tunnista tätä ihmistä"

Herttuatar Meghanin isä Thomas Markle puolustelee virheitään yrittämällä muistuttaa, että kuninkaalliset itsekään eivät ole täydellisiä. 

Herttuatar Meghan ja prinssi Harry odottavat ensimmäistä lastaan 1:30

VIDEO: Herttuatar Meghan ja prinssi Harry odottavat ensimmäistä lastaan

Herttuatar Meghanin isä , entinen televisiosarjojen valo-ohjaaja Thomas Markle on jälleen kommentoinut tyttärensä edesottamuksia. Marklella on ollut tapana puhua lehdistölle tyttärestään 

Markle kertoo nyt lähettäneensä tyttärelleen kirjeen, johon hän ei saanut koskaan vastausta. Kirjeessä Markle yritti puolustella tekemiään virheitään muistuttamalla Meghania siitä, että kuninkaallisetkaan eivät ole täydellisiä. 

Markle nosti esimerkiksi Meghanin puolison prinssi Harryn ja tämän nuoruudessa tapahtuneet asiat. 

– En ole koskaan pelannut biljardia alasti tai pukeutunut natsiksi. 

Prinssi Harry aiheutti kohun vuonna 2012, kun paparazzit saivat hänestä kuvia sen jälkeen, kun hän oli riisuutunut alasti juhliessaan ystäviensä kanssa Las Vegasissa. Vuonna 2005 tuolloin 20-vuotias Harry taas kohautti pukeutumalla natsiasuun yksityisnaamiaisissa.

74-vuotias Markle kertoo myös ihmettelevänsä puheita, joiden mukaan herttuatar Meghan on käyttäytynyt hankalasti toukokuisista häistään alkaen. Viime viikkojen aikana on liikkunut paljon huhuja, joiden mukaan Meghan on ollut erittäin vaativa henkilökuntaansa kohtaan ja että hänen välinsä prinssi Williamin puolisoon herttuatar Catherineen olisivat viileät. 

Marklen mukaan hänen tyttärensä "on aina ollut vaativa, muttei koskaan tyly". 

– En tunnista tätä ihmistä. 

Marklea on kritisoitu Harryn railakkaan menneisyyden esille nostamisesta. Kuninkaalliset kommentaattorit ovat ylistäneet Harrya siitä, miten hän on muuttunut railakkaasta bileprinssistä ahkeraksi kuninkaalliseksi.

Herttuattaren isä on avautunut hankalista väleistään tyttäreensä ja tämän puolisoon tasaisin väliajoin toukokuisten tapahtumien jälkeen. Marklen oli tarkoitus saattaa tyttärensä alttarille, mutta häiden alla tuli ilmi, että hän oli tehnyt yhteistyötä paparazzin kanssa ja lavastanut kuvia itsestään valmistautumassa häihin. 

Markle lopulta perui tulonsa häihin vedoten terveyssyihin. 

Tämän jälkeen Markle omien sanojensa mukaan suljettiin ulos tyttärensä elämästä kuninkaallisen perheen toimesta, ja hänen yrityksensä tehdä sovinto ovat kaikuneet kuuroille korville. 

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat