Joukkopako herttuatar Meghanin hovista jatkuu – henkivartija irtisanoutui yllättäen

2:55
Herttuatar Meghan on brittimedian suosikkikohde.

Herttuatar Meghanin hovi jatkaa kuohumista.

Herttuatar Meghan on jälleen menettänyt yhden henkilökunnastaan. Hänen henkivartijansa irtisanoutui vain kuuden kuukauden palveluksen jälkeen. Hovin sisäpiiristä kerrotaan herttuattaren olevan "musertunut" henkivartijan lähdön vuoksi.

Harper’s Bazaarin lähteen mukaan henkivartija ei ainoastaan lähde Meghanin hovista, vaan lopettaa työnsä poliisina kokonaan.

– Hänen päätöksensä lähteä oli henkilökohtainen, eikä sillä ollut mitään tekemistä Sussexin herttuattaren kanssa. Henkivartija nautti työskentelystä hänen kanssaan, lähde kertoo.

Lähde kertoi The Sunday Times -lehdelle, että herttuatar on saattanut kokea jatkuvan suojelun rajoittavana, sillä muista kuninkaallisen perheen jäsenistä poiketen hän ei ole tottunut siihen lapsesta asti.

– Nykyisessä roolissaan hän ei voi mennä minnekään ilman suojelutiimiään. Se on valtava rajoitus hänen kaltaiselleen henkilölle.

Henkivartija on jo kolmas Meghanin henkilökunnan jäsen, joka on irtisanoutunut lyhyen ajan sisällä. Joulukuussa herttuaparin väliaikainen yksityissihteeri Samantha Cohen ilmoitti, ettei halua työsuhteestaan vakituista ja aikoo jatkaa muihin tehtäviin sen jälkeen, kun herttuatar synnyttää esikoisensa ensi keväänä. 

Kuukautta aiemmin Meghanin henkilökohtainen assistentti Melissa Touabti irtisanoutui työstään puolen vuoden jälkeen. Touabti oli avainasemassa herttuaparin häiden järjestelyssä, sekä hän piti huolta herttuattaren aikatauluista.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja