Mainos

Huhut homosuhteesta tyrmättiin – lasten suosikkihahmot Bert ja Ernie ovat vain kavereita

0:45

Seesamtien entinen kirjoittaja kertoi aiemmin haastattelussaan kuvittelevansa Bertin ja Ernien homoiksi. Seesamtien työryhmän mukaan Muppet-hamoilla ei ole seksuaalista suuntautumista.

CNN kertoo Seesamtien työryhmän puuttuneen entisen kirjoittajan Mark Saltzmanin sanoihin ilmoittamalla Bertin ja Ernien olevan ainoastaan parhaita kavereita.

Kohu sai alkunsa, kun Seesamtien Saltzman vertasi Bertin ja Ernien välistä suhdetta omaan pitkään parisuhteeseensa miehen kanssa.

– Aina kun kirjoitin Bertistä ja Erniestä, he olivat minulle homoseksuaaleja. En voinut ilmentää heitä muuten, kommentoi Saltzman haastattelussaan.

"Hän saa kuvitella, että Muppetit ovat homoja"

Bert ja Ernie luotiin opettamaan lapsia, että hyvinkin erilaiset ihmiset voivat olla läheisiä ystäviä. Heille ei työryhmän mukaan ole kuitenkaan luotu seksuaalista suuntautumista ja tämän vuoksi he eivät voi olla homoja.

– Saltzman saa kuvitella heidät homoiksi. Sitä Muppetit eivät kuitenkaan ole. Minä loin Bertin ja tiedän mikä ja kuka hän on, kommentoi Frank Oz, Muppettien luojan yhteistyökumppani.

Ozin kommentit ovat lisänneet spekulaatiota Bertin ja Ernien seksuaalisesta suuntautumisesta Twitterissä. 

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja