Holly sai viestin tuntemattomasta numerosta – päätyi lohduttamaan petetyksi joutunutta naista: "Elämäsi on parempaa ilman häntä"

Tuntematon hyväntekijä maksoi miehen 300 euron laskun 1:54
Miten upea teko! Amerikkalainen Howard sai apua yllättävältä taholta, kun hänen korttinsa ei kelvannutkaan kaupassa. Tuntematon hyväntekijä maksoi miehen 300 euron laskun kassalla.

Holly sai tuntemattomasta numerosta viestin, jonka surumielinen käänne innosti hänet lopulta vastaamaan.

Kun toimittaja Holly Baxter sai viestin väärästä numerosta, hän päätyi lopulta vastaamaan. Holly jakoi Twitterissä viestinsä naiselle, jonka iloinen onnitteluviesti sisälsi surullisen käänteen, kertoo Yahoo.

SViestissä tuntematon Angela kertoi erostaan

Holly oli saanut puhelimeensa viestin tuntemattomalta Angelalta, joka onnitteli tuntemattomaksi myöskin jäänyttä Jenniä "uudesta vauvasta".

– Omat uutiseni eivät ole kovin hyviä. Jamesin ja minun juttu on ohi. Hän petti minua... Miten itse voit? Vaihdetaan kuulumisia, Angela kirjoitti.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Päätti vastata Angelalle rohkaisevin sanoin

Holly jakoi viestin Twitterissä todeten, ettei osannut odottaa tällaista paljastusta väärästä numerosta. Lopulta hän päätti myös vastata Angelalle.

– En ole Jenn, mutta halusin vain sanoa, että James kuulostaa k*sipäältä. Elämäsi on parempaa ilman häntä! Onnea matkaan, Holly kirjoitti.

"Olen raivona Jamesille"

Moni kommentoija ilmoitti myös olevansa Angelan puolella. Osa ilmoitti toivovansa, ettei Jennin tuore vauva ainakaan ole Jamesin, vaikkei missään tällaisesta viitteitä ollutkaan.

– Olen raivona Jamesille, Victoria Smith kirjoitti ja koristi tekstinsä hashtagilla "team Angela".

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Wow, Angela osoittaa todellista arvokkuutta, onnittelee Jenniä uudesta lapsesta ja kaikkea, vaikka hänen täytyy samalla sietää Jamesin toimintaa, nimimerkki Clemence_Mcl suitsuttaa.

– Rehellisesti, hän on selvästi liian hyvä Jamesille. En edes halua spekuloida, kenen vauva se on, Holly itse totesi.

Tarina ei kerro, vastasiko Angela saamaansa tsemppiviestiin.

Lue myös:

    Uusimmat